NI izgledal, da bi potreboval kakšne gonilnike....res pa, da imam jaz Samsung TV ampak, da je to tak deal breaker=!Včasih še na windowsih ni čisto vse delalo, kaj šele na TV-ju.
To me zanima, zakaj ne dela in kaj bi bilo potrebno, da bi deloval....Ampak je ne bos ker adapter ne dela.
Verjetno bi potreboval kakšne gonilnike/driverje, da bi TV lahko prepoznala adapter. Za Tizen OS dvomim da obstajajo.To me zanima, zakaj ne dela in kaj bi bilo potrebno, da bi deloval....
USB adapter ne bo imel gigabitno mrežno kartico. To ni pri takih napravah v navadi.Že, vendar je vhod na TVju omejen na 100Mbps. Preko usb-a in z adapterjem bi to omejitev obšel.
Kakšen adapter si to uporabil?men na lg je delaloSamo je mislim, da usb 2.0, pa je spet pušiona...
ko sem par testov naredil, je občasno wifi bil hitrejši...
sem potem pustil kabel v lan portu in 20GB filmi preko neta delajo brez težav.
za merjenje pa nisem uporabil apliakcije, ampak sem odprl web brskalnik na tv-ju in uporabil stran fast.com
Na usb-a 2.0 naj bi slo do nekje 250-350Mbps. S 3.0 do +900Mbps (ce in kadar dela adapter)USB adapter ne bo imel gigabitno mrežno kartico. To ni pri takih napravah v navadi.
Kakšen adapter si to uporabil?
Jaz imam identičnega…..in pri meni ne deluje.