Prehrana v šoli v svobodi

jello

Guru
22. sep 2008
10.761
4.128
113
Vsak naj svoje potomce nafutra kot misli da je prav. Vse ostale pa zaradi mene če jih futrajo s silažo, ribjo moko, krompirjem, solarno, elektriko, govnom,.... če vam prehrana v vrtcu, šoli, kasarni,... ne paše, pač ne hodite tja. Imejte jih doma in jih futrajte po svojih smernicah, prepričanjih in zmožnostih.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.434
344
83
Vsak naj svoje potomce nafutra kot misli da je prav. Vse ostale pa zaradi mene če jih futrajo s silažo, ribjo moko, krompirjem, solarno, elektriko, govnom,.... če vam prehrana v vrtcu, šoli, kasarni,... ne paše, pač ne hodite tja. Imejte jih doma in jih futrajte po svojih smernicah, prepričanjih in zmožnostih.
Jst bi raje rekel, da naj vse, ki ne jejo kar jim šola ponuja...ala svinjina bosancem...itd...naj jim doma skuhajo, itak jih je večina na sociali in doma, v šoli pa pol stran zmečejo, ker se bašejo s čipsi in red buli iz hoferja, ker jim fotr da 20eur na dan, ker jim ni v šoli kdaj dobr, plačamo jim pa tko mi in ne bo skenslal če je zastonj, nam pa žugajo, koliko hrane zavržejo...

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
4.000
2.661
113
Rabimo še samo jasno opredelitev iz strani stroke, da je meso pri razvoju otroka nujno za normalen razvoj in smo zaključili s sončki.
Pravtako se lahko poda mnenje, da svinsjsko meso ni v osnovi nič drugačno od ostalega mesa, zato je lahko v prehrani v enakovrednem razmerju kot ostale vrste mesa.
Kaj pa pasje meso? Ga lahko tudi dodamo v to mnenje?