Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Obeta se mi šiht od doma in razmišljam, da bi se tudi tja preselu.
Kje se zna zakomplicirat, če podpišem papir da je zdaj tisto moj začasni naslov tam.
Se razumemo, potne stroške bi še zmeraj rad dobival
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Pač ene firme s prevozom povečujejo plačo. Ker jim je ceneje nekomu plačevat prevozne stroške do Kopra, kot mu povišat plačo.
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Pač ene firme s prevozom povečujejo plačo. Ker jim je ceneje nekomu plačevat prevozne stroške do Kopra, kot mu povišat plačo.
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
Potni stroški se ti potem računajo od začasnega prebivališča. In podjetja to vedno bolj nadzirajo od kje se kdo vozi, ker tudi podjetje po žepu udari, če jih inšpektor dobi, da izplačajo preveč potnih stroškov.
lp
Citat:
Uporabnik Patsy pravi:
Kdo jih je dobil, delodajalec ali inšpekcija? Kako pa te lahko dobijo? Kaj ima inšpekcija od tega? Za delodajalca že razumem
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Če pa inšpektorju to ni všeč, pa je to zadeva med njim in delavcem.
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Če bi bilo to prelivanje plače v potne stroške tako preprosto, kot se tu piše, bi cela Slovenija kao živela v "Minkenu" in se dnevno vozila na delo v Brežice.
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Prevoz imas placan posebej
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Tudi meni ni najbolj jasno, kdo mora kontrolirat, kje delavec dejansko stanuje.
A delodajalec bo zdaj še detektiva najemal in ugotavljal, kam se Janez vsak dan vozi domov?
Če delavec reče, da stanuje v Celju, je delodajalec po moje krit, če mu izplačuje potne stroške iz Celja vsak dan.
Če pa inšpektorju to ni všeč, pa je to zadeva med njim in delavcem.
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
No če potegnem črto. Nikakor ne smem podpisati kakšne prijave o začasnem prebivališču, pa bo vse uredu.