Včasih tega ni bilo toliko, ali pa se je bolj skrivalo... kaj vem. Kakorkoli že, niso mi všeč. V vojski, 1986, je bil en model... vsako priložnost je izkoristil, da je koga potrepljal... ali po ramenu, po riti,... hec, smo mislili. Smo se zvečer že spravljali spat, v pižamah, pride od zadaj in me prime in uščipne v bradavico... ga odrinem, pa spet sili vame.. me prime za rit... tega se še spomnim, kaj je bilo vmes ne vem... vem, da se mi je stemnilo, ko sem se zavedel, pa je na hrbtu ležal na tleh, mene pa vlekli stran in mi jemali nož od jedilnega pribora stran... seveda je nekdo javil dežurnemu oficirju, ki je pridrvel... nož so skrili stran... Ja, seveda so me odpeljali v pritvor, kaj se imam za pretepati.. na raportu pri podpukovniku sem bil zaradi pretepa, sem pač povedal, da me je otipaval,.. on se je branil da ni bilo nič... Dva dni sem bil brez vezalk, na obroke v pratnji vojne policije.. jebi ga. Kar je pa najbolj zanimivo, se je čez dober teden pokazalo, kaj je na stvari. Na skupnem tuširanju, je -prav filmsko, Demirju padlo milo, Ukić pa mu ga je elegantno vstavil... tistega krika ne bom pozabil, kot ranjena žival... V glavnem, Demirja so odpeljali v stacionar, Ukiča pa Vojna policija... nikoli več ju nismo videli.