Popularno je biti LGBT

Saby

Pripravnik
11. okt 2021
75
1
8
Pozdravljeni,

ste opazili da je zadnjih 20 let popularno biti LGBT(IQA+) oziroma del njihovega gibanja.

Sam opažam da je veliko moje generacije, letnik 1984 in mlajših rojenih po osamosvojitvi, zadnja leta izvedlo razkritja in priznavajo da so del gibanja oziroma skupnosti.

V čem mislite da je vzrok?

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.519
1.013
113
tam ko se terc po tori rola
Kaj je vzrok? Preveč prostega časa, polna rit vsega,... Floki .. bivši sodelavec je imel doma kmetijo in je enkrat poskusil sejati v gnoj, nič ni zrastlo ven. Spet drugič je njivo kar tako pustil, nič ni sejal... spet ni zrastlo kaj. Je rekel, da tega novodobnega kmetovanja ne razume... ;)

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
4.272
-707
113
150.000.000 km away
V mojem času je bilo to prepovedano. Potem je postalo dovoljeno. Zdaj je že moderno.
Se ne bi mogel bolj strinjat.

Homuseksualnost je sicer prisotna že od pamtiveka, samo nihče ni hotel stopit iz sence, ker so te verjetno lahko zakurili zaradi tega (ne vem, ugibam).
Sedaj, ko je družba postala precej bolj strpna, pa vse tole leze na plano. OK, v primeru homoseksualnosti ne bi smel pisat tako grdo (ker si, kar pač si), kar pa ne velja za slednje:
od kje, jebemo***a, so se zdaj našli še transvestiti, pa neopredeljeni binarni, pa "ljudje na vrvicah" ???? Tole me pa res bega.
To stanje zagotovo ni "stanje zavesti", tole je bolj zato "ker lahko". Samo to še čakam, da na ulici vidim noja, oblečenega v človeka, pol pa lahko zaključim s tem sranjem.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.383
4.892
113
Tole pa ni res.
Pred >10.000 leti so imeli ljudje časa na pretek, pa niso tako globoko zabredli :evil:
Homuseksualnost je sicer prisotna že od pamtiveka, samo nihče ni hotel stopit iz sence, ker so te verjetno lahko zakurili zaradi tega (ne vem, ugibam).
Že sam sebe negiraš, pa pozabljaš ali ne veš, da so že civilizacije propadale zaradi podobnih nagnenj. Recimo v stari Grčiji in Rimu je bila homoseksualnost (in žal tudi pedofilija) povsem vsakdanja.

Saj ne da se iz zgodovine nič ne učimo.

BTW: "homoseksualnost" ni nič nenavadnega tudi pri nekaterih drugih sesalcih.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.119
14.368
113
kod Džej-Zija
Modernemu človeku na zahodu se ni treba borit za preživetje. Hrane je ogromno, obleke tudi, tudi najslabši bivanjski pogoji so praktično boljši kot pred sto leti povprečni. Potem pa modernemu človeku zmanjka smisla v življenju. Nekoč o smislu ni bilo časa razmišljat, ker je bilo treba preživet. Potem si pa ljudje osmislijo svoj obstoj na alternativne načine. Recimo v poskusu biti drugačen od mainstreama. Kar vedno po določenem času samo postane mainstream. Woke je bil na začetku alternativa, dokler tega razmišljanja niso posvojile bele ženske brez otrok, ki so rabile nekoga ali nekaj, za kar bi lahko skrbele. In tako imamo trans. Geji in lezbijke so biološko dejstvo, vsaka populacija jih ima določen delež. Transi in queeri so se pa razpasli v zadnjem času, ker je to postalo moderno.

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
4.272
-707
113
150.000.000 km away
Že sam sebe negiraš, pa pozabljaš ali ne veš, da so že civilizacije propadale zaradi podobnih nagnenj. Recimo v stari Grčiji in Rimu je bila homoseksualnost (in žal tudi pedofilija) povsem vsakdanja.

Saj ne da se iz zgodovine nič ne učimo.

BTW: "homoseksualnost" ni nič nenavadnega tudi pri nekaterih drugih sesalcih.
Ah, ne, nisem ciljal na to ... niso se tko ven metali :)
Aja, sej se niso mogli. Res je, ni blo Insta, pa X, pa FB ..... my bad
"sprinkling with ashes procedure" ON

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.519
1.013
113
tam ko se terc po tori rola
Včasih tega ni bilo toliko, ali pa se je bolj skrivalo... kaj vem. Kakorkoli že, niso mi všeč. V vojski, 1986, je bil en model... vsako priložnost je izkoristil, da je koga potrepljal... ali po ramenu, po riti,... hec, smo mislili. Smo se zvečer že spravljali spat, v pižamah, pride od zadaj in me prime in uščipne v bradavico... ga odrinem, pa spet sili vame.. me prime za rit... tega se še spomnim, kaj je bilo vmes ne vem... vem, da se mi je stemnilo, ko sem se zavedel, pa je na hrbtu ležal na tleh, mene pa vlekli stran in mi jemali nož od jedilnega pribora stran... seveda je nekdo javil dežurnemu oficirju, ki je pridrvel... nož so skrili stran... Ja, seveda so me odpeljali v pritvor, kaj se imam za pretepati.. na raportu pri podpukovniku sem bil zaradi pretepa, sem pač povedal, da me je otipaval,.. on se je branil da ni bilo nič... Dva dni sem bil brez vezalk, na obroke v pratnji vojne policije.. jebi ga. Kar je pa najbolj zanimivo, se je čez dober teden pokazalo, kaj je na stvari. Na skupnem tuširanju, je -prav filmsko, Demirju padlo milo, Ukić pa mu ga je elegantno vstavil... tistega krika ne bom pozabil, kot ranjena žival... V glavnem, Demirja so odpeljali v stacionar, Ukiča pa Vojna policija... nikoli več ju nismo videli.