Vse preveč se ukvarjate s stvarmi, ki so povsem nepomembne in na katere nimate vpliva.
Tu ni matematike, ampak samo računica kaj je multikulturno in kaj monokulturno. Ko že mene omenjaš sem star slovan in odpadem. Če bi pa bil bogat ali pa bil legebitrovec, vegan in ostalo pa bi bil takoj zanimiv.
kaj pa možaća?sem kar trofila s svojim vrstnim redom, a...
p.s.
ne, ne bi bil...
Ne vem kakšne iluzije mate eni o služenju vojske. Dejansko je zadeva še najbolj podobna zaporu.Obvezno služenje vojaškega roka bo potrebno zopet uvest.
Tud to da naj bi stara Grčija in Rim propadla zaradi homičev in pedotov je popolna neumnost.Že sam sebe negiraš, pa pozabljaš ali ne veš, da so že civilizacije propadale zaradi podobnih nagnenj. Recimo v stari Grčiji in Rimu je bila homoseksualnost (in žal tudi pedofilija) povsem vsakdanja.
V vojski so take v red spravili. Pa ne na način, da bi jih spreobrnili, to se ne da, ampak na način da se niso ponosno kazali in širili ideologije dalje.Ne vem kakšne iluzije mate eni o služenju vojske. Dejansko je zadeva še najbolj podobna zaporu.
No ja. Tudi LGBTQ je posledica užitkarksemu lifstajlu. Ko imaš polno rit vsega potem začneš s takimi zablodami.Tud to da naj bi stara Grčija in Rim propadla zaradi homičev in pedotov je popolna neumnost.
Npr zdaj ima praktično komplet Evropa očiten problem z nizko rodnostjo, pa je huda zabloda če kdo misli da je to zaradi LGBTitd. Problem je da ljudje nočejo imet otrok, ker so v kapitalistično-užitkarskem lajfstajlu ti motnja.
Jst ne vem v čem je problem če se kažejo, misliš da je boljš če so potuhnjeni hinavci? Ne verjamem da ta "ideologija" okuži nekoga ki ni dovzeten. Mislim dokler ne težijo nezainteresiranim, ampak glede tega niso agresivni mačo osvajalci nič boljši.V vojski so take v red spravili. Pa ne na način, da bi jih spreobrnili, to se ne da, ampak na način da se niso ponosno kazali in širili ideologije dalje.
Na to pedrsko sceno jaz gledam tudi s tega zornega kota: zaradi hormonskih motilcev v hrani, pa zaradi toplotnih črpalk, pa zaradi smutijev s čia semeni, pa zaradi mamice, ki vsak dan skuha kosilo...je moška populacija postala manj možata. Sem spada tudi upad libida in spolne moči. Na kratko: imamo manjše, mehkejše in krajši čas trde kot naši pradedki. In tu pridemo na sam fuk: žensko je veliko težje pripeljati do orgazma, kot (predvidevam da) moškega. Cel dan ji moraš izkazovat pozornost, pa kako je lepa, pa jaz te razumem, zakaj se Sonja noče več pogovarjat s tabo, pa greva gledat romanco v seattlu, ja ta nova torbica je res super, te rože so zate, ne sekiraj se zaradi odbijača, bom jutri uredil z Lojzetom...upičkumaterinu pol pa objemčki poljubčki, pa toplo mora bit, pa otroc morjo že spat, pa da jutri v službi ni kakega sestanka, pa deodorant pa stuširan morš bit, ba zobe umite, pol pa počas hlačke dol pa šlatat drgnt lizat božat. Cel dan mam že trdga Mejduš in šele sedaj ga lahko zarinem noter. Ne do konca! Boli, veš. Pol se moraš pa spet trudit, da ti prehitro ne pride, pa da njej pride (a se spomniš, ko sem zgoraj omenil, da imam manjšega in mehkejšega od mojega pradedka?). Na koncu pa še malo čitčeta glede Sonje.
2 pedra pa gresta dopoldne z motorjem na žegnanje v Mirno peč, popoldne zakurita žar in se ga nalijeta, vmes en drugemu populita dlake s hrbta in se kresneta. Brez neke kurč**ve romantike. Poglej, kako je to življenje enostavno. Pomoje je marsikdo enostavno obupal nad tem kompliciranim življenjem z žensko in je zamenjal operaterja. Ampak fak: na koncu vsak tak usranega ven potegne. Ne hvala.
Sej vas je kar zabavno brati, kolk ste zamašeni.
A ne bi bilo lažje, če bi se sam zase brigali? Jaz sem hetero in me ni še v življenju gej, trans ali queer poskusil prepričati naj postanem to tudi jaz.
Če se pa hoče on pokazati v družbi, tako kot se počuti, pa naj se. Sej tudi na tisoče pravih dedcev ob nedeljah hod gledat enga tipa v kikli, kako jim prodaja (dobesedno) neke nebuloze.
Pa hecno mi je tudi: Geji so sprejemljivi, uni drugi ne. Včasih je blo: to da majo babe pravice, je sprejemljivo, pedri pa nikakor!!!
Edina stvar, kjer je treba biti pozoren, je šolstvo: Prav je, da se otrike seznani, da nismo vsi isti, moramo biti pa vsi enaki. Seveda se pa ne sme otrok usmerjati, da naj postanejo kaj drugega. Če bodo imeli to željo, jo bodo sami izrazili in takrat se začnejo pogovori s strokovnjaki itd. Ne pa, da si otrok spomni, da bi bil obraten spol in se ga da jutri na hormonsko terapijo.
Če se pa vrnem na osnovno vprašanje, zakaj je tako?
Zgodovinsko gledano, so bila sinusnoidna nihanja stalnica, če zelo plastično orišem: Grčija, Rim......Mračni srednji vek.....Razvestljenstvo, barok....1. in 2. Svetovna vojna....Današnji čas
Normalno, da te bo v obdobju preživetja zanimalo, kako boš spal, kaj boš pojedel, pa mogoče kako boš spustu svoje gene v naslednjo generacijo.
V obdobju blaginje, ko imaš vsega na pretek, se pa začneš iskati...pa svoj smisel itd...
Nisem še slišal, da bi v vojni bil kdo dolgotrajno depresiven...Pač takrat je tvoj drive preživetje.
Vojna rodi trdne može, ki na pogorišču ustvariji blaginjo, katera rodi mehkejše ljudi....simp
Če sklenem, rajši kot da se utikate v ljudi, ki vam nič nočejo, razen to da imajo eno parado na leto, na katero vas nihče ne sili iti...Uživajte in bodite hvaležni, da ste rojeni v obdobju blaginje...ki se, kot kaže izteka.
What?Prav je, da se otrike seznani, da nismo vsi isti, moramo biti pa vsi enaki