Citat:
Uporabnik gregor pravi:
btw:. Cesta še vedno zaprta, očitno jo je malo odneslo.
Na celjskem lokalnem radiju so kot razlog zaprtja navedli ogromne količine blata na vozišču.
Citat:
Uporabnik gregor pravi:
btw:. Cesta še vedno zaprta, očitno jo je malo odneslo.
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Vprašanje ostaja...in je na mesto IMO.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Da ali ne?
Lej, pisal sem o tem, kaj si mislim o odgovornosti, ne o tem, kaj si osebno mislim o mentalnem stanju tistega, ki s svojim avtom kar tako zaplje v ogromno lužo. Na tem področju je moje mnenje praktično enako temu, kar sem razbral (iz odgovorov) pri tebi ...Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Me sploh ne zanima, kaj vedo. Če je cesta odprta, mora biti po predpisih.
Točno. Boli mene [censored] za cesto, krivi so vsi drugi, jaz sem gospodar. Meni ni treba misliti, sem namreč leming.
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
še en banalen problem, ce pride do požara, pa gori "cesta" pa noben normalen ne more zraven prit ena picoza pa zapelje v ogenj. Kdo je odgovoren?
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
še en banalen problem, ce pride do požara, pa gori "cesta" pa noben normalen ne more zraven prit ena picoza pa zapelje v ogenj. Kdo je odgovoren?
Ja valda da cestarji
kako pa naj teta drugače ve, da ji ogenj lahko škodi
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
No jst mam pa drugačen primer. sem z železnikov... verjetno vsi veste kakšno je blo tuki... na mojo nesrečo sem mev avto pri serviserju v zgornjem delu železnikov. Več avtomobilov mu je odneslo s parkirišča (nezavarovanega), moj je bil v garaži, sam ga je zalilo. Posledice še niso znane. Kdo mi bo povrnil morebitno škodo?
Mi lahko prosim kdo pove kje to piše?Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Čeprav je pa res (po zakonu) tudi tole: če je cesta uradno odprta, mora CP (oziroma vzdrževalec) zagotovit njeno prevoznost. Če ne more, jo mora zapret (s primernimi označbami). Ne enega ne drugega niso naredili. Torej?