Policija

B81

22. jul 2007
40.270
12.843
113
Zanimivo je bilo poslušat psihologa, kaj pomeni naslanjanje ljudi nad drugimi za polnjenje ega.

Je rekel, to niso zdravi komentarji, tega ne naredi zdrav človek, le ranjen človek z blaznimi težavami, ko se dvigne na mesto sodnika in reče: ti si tak pa tak.

Pa ti hitro pride na misel alter tabla in nekaj sodnikov s težavami :evil:
se bodo že našli

B81

22. jul 2007
40.270
12.843
113
no ja imaš prav, ampak je le razlika, če se braniš ali vzrojiš ob eksploziji izliva nekega sodnika.

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.428
14.355
113
26. Je večina imela dopust in cajt, pa še vroče je bilo. Dogodek je ocitno bil lokalna popestritev sivega vsakdana. Tak moraš to razumet.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.780
5.173
113
In glej ga glej zlomka; v Mariborskem mestnem svetu je nastala "koalicija" med županovo listo in SDS (kot do sedaj najhujšo opozicijo županu) v zvezi z novimi nadzorniki komunalnega Holdinga, ki preko višjih položnic občanom tolče dobičke v višini 1,5 milijona. V NS holdinga sta sedaj dva županova predstavnika in dva od SDS.
Slučajno je župan v postopkih policije, ki so sedaj čudežno potihnili.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

erikson

Guru
25. avg 2007
25.796
9.166
113
Osumljenec napadel policijsko vozilo z molotovko. Tožilec ni dovolil hišne preiskave, preiskovalna sodnica pa ga je izpustila na prostost.

Prejšnjo sredo so policisti policijske postaje Brežice ugotovili, da je 64-letni osumljenec iz bližine stanovanjske hiše proti policijskemu vozilu odvrgel steklenico, napolnjeno z vnetljivo tekočino, zaradi česar je zagorelo v neposredni bližini vozila. V dogodku ni bil nihče poškodovan, nastala pa je materialna škoda na službenem policijskem vozilu. Po opravljenem zaslišanju je bil osumljenec izpuščen na prostost, tožilstvo pa tudi ni ugodilo zahtevi policije za hišno preiskavo pri osumljencu.

• Všeč mi je
  • Ljubezen
Reactions: tony in Kamele0N

B81

22. jul 2007
40.270
12.843
113
Matoz je na 24ur navedel vse priimke, odgovorne za tole :)

Opravicilo Monty Python tozilca: molotovka se je nasla, tako da preiskava ni vec potrebna :evil:

• Haha
Reactions: tony

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.780
5.173
113
Kaj nimamo mi nekega super duper represivnega zakona tudi Šutarjev zakon imenovanega, ki policiji omogoča ob utemeljenem sumu prost vstop v stanovanje/hišo brez odredbe preiskovalnega tožilca?

• Všeč mi je
Reactions: B81

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.226
11.018
113
Slovenska zakonodaja je taka da lahko hisno delas ce obstaja verjetnost da bos na njej nasel predmete povezane s kaznivim dejanjem. Ne vemo kaj je pisalo v pobudi tozilcu, niti kako je obrazlozil zavrnitev.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.780
5.173
113
Problem tehle “verjetno” je v tem da ce bi policist vstopil v hiso in je tozilec mnenja da ni bil upravicen bo tozilstvo njega kazensko preganjalo.
Ja saj to je izvirni greh sistema, da si "organi" bolj sami sebi in "kolegom" pod prste gledajo, kot pa da bi kriminalce lovili in zašili.

Razumem, da če človek "v jezi" zaluča na pol prazno pir flašo proti komu, da to ni glih za hišno preiskavo, ampak molotovka ni glih tak primer.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.226
11.018
113
Ja saj to je izvirni greh sistema, da si "organi" bolj sami sebi in "kolegom" pod prste gledajo, kot pa da bi kriminalce lovili in zašili.

Razumem, da če človek "v jezi" zaluča na pol prazno pir flašo proti komu, da to ni glih za hišno preiskavo, ampak molotovka ni glih tak primer.
Saj to se vsi strinjamo. Mi moramo kot drzava it v prenovo pravosodnega sistema in onemogocit 1000 razlicnih interpretacij enega samega pravila. Ker to nas tepe od prvega najnizjega policista do zadnjega vrhovnega sodnika. Pa sem produkt te sole ampak je ogabno ko sleherniku ne znas povedat kaka je lahko posledica ker nimas pojma kdo bo o tem presojal.