Seveda so eni bolani, tako ali drugače. Zakaj pa misliš, da so zastoji, ko je na drugi strani ceste nesreča? Folk nima niti najmanj etike...
Policija, pa vsakemu jurja kazni, pa bi mogoče pomagalo...
Seveda so eni bolani, tako ali drugače. Zakaj pa misliš, da so zastoji, ko je na drugi strani ceste nesreča? Folk nima niti najmanj etike...
Prva oseba množine prosim.Pa ti hitro pride na misel alter tabla in nekaj sodnikov s težavami
se bodo že našli
Blokarji, ki jim je uber dolgčas ?
Ce iscejo orozje. Ce je DT zavrnil hisno verjemi da ni bil mnenja da je molotovka orozje.Kaj nimamo mi nekega super duper represivnega zakona tudi Šutarjev zakon imenovanega, ki policiji omogoča ob utemeljenem sumu prost vstop v stanovanje/hišo brez odredbe preiskovalnega tožilca?
Potem pa to ni več zadeva policije ampak FURSa in agencije za varno hrano, da razišče kolikšen procent alkoholov je bil v tekočini, ali so vi ti alkoholi varni in ali so bile plačane ustrezne trošarine za vse te alkohole v molotovki in konzumirane.Aja verjetno je bil not šnopc, ki se je ob stiku z vročim asfaltom vnel.![]()
Problem tehle “verjetno” je v tem da ce bi policist vstopil v hiso in je tozilec mnenja da ni bil upravicen bo tozilstvo njega kazensko preganjalo.Aja verjetno je bil not šnopc, ki se je ob stiku z vročim asfaltom vnel.![]()
Ja saj to je izvirni greh sistema, da si "organi" bolj sami sebi in "kolegom" pod prste gledajo, kot pa da bi kriminalce lovili in zašili.Problem tehle “verjetno” je v tem da ce bi policist vstopil v hiso in je tozilec mnenja da ni bil upravicen bo tozilstvo njega kazensko preganjalo.
Saj to se vsi strinjamo. Mi moramo kot drzava it v prenovo pravosodnega sistema in onemogocit 1000 razlicnih interpretacij enega samega pravila. Ker to nas tepe od prvega najnizjega policista do zadnjega vrhovnega sodnika. Pa sem produkt te sole ampak je ogabno ko sleherniku ne znas povedat kaka je lahko posledica ker nimas pojma kdo bo o tem presojal.Ja saj to je izvirni greh sistema, da si "organi" bolj sami sebi in "kolegom" pod prste gledajo, kot pa da bi kriminalce lovili in zašili.
Razumem, da če človek "v jezi" zaluča na pol prazno pir flašo proti komu, da to ni glih za hišno preiskavo, ampak molotovka ni glih tak primer.