Osebno ne. Jih pa zelo hvalijo če ti nobeni drugi ne pašejo.Pred začetkom sezone, moram kupiti nove pohodniške čevlje, opazil sem slovensko firmo, pa me zanima, če kdo pozna, uporablja:
Pohodniška nebosonoga obutev - Proalp
različne širine, oblike in polovične velikosti za prileganje različnim stopalom torzijska stabilnost za varno hojo v hribih in na zahtevnih terenih lahka in fleksibilna zasnova za naravno gibanje stopal kakovostni materiali za odlično klimo v čevljih in trpežnost Izberite zanesljive pohodne...proalp.si
Imel Kofce in sedaj imam 2 bosonoga čevlja od njih...So kar dražji od konkurence, jih bom pa vseeno podpru in vzel pri njih
No tukole. Reklamacija odobrena, naj bi dobil po pošti razloženo, kaj naj bi bilo, vendar še nisem. Zdej pa, kaj naj? Ker ne bi spet probaval SG7, da se mi takole strga, čeprav mi ful sedejo, me zanimata Mafate 5 ali X? Ima kdo? Mnenja prosim in hvala!Ali kdo uporablja ta nove Hoka Speedgoat 7? Imam en problem in to po 7-ih 1-urnih trail pohodih/tekih, vse skupaj 37km.
Najprej se je strgal na levem čevlju, danes pa še na desnem.Res je, da imam mal hallux valgus na obeh palcih, ampak tole se je strgal višje zgoraj. Pri Salomon Speedcross 6 in La Sportiva Raptor se mi to še ni naredilo oz. ja. pol po enih 700km+, pa še to se je strgal tam kjer imam izbočeno kost pri palcu, ne pa takole zgoraj.
Poglej priponko 106774Poglej priponko 106775