Ker imam dost štrihanja ograje na terasi me zanima, kje se pri nas da dobiti takšna ograja kot na sliki in kakšna je cena, hvala.
Nazadnje urejeno:
Ker ima dost štrihanja ograje na terasi me zanima, kje se pri nas da dobiti takšna ograja kot na sliki in kakšna je cena, hvala.
Sam sem naredil vrtna vrata s tem materialom. Pet let super, sedaj je pa začel material ki je najbolj na udaru sonca bledeti in začeli so se pojavljati neki mehurčki.Oživljam temo, ker me zanimajo praktične izkušnje z WPC ograjami. Letos nameravam menjati ograjo in WPC je ena izmed glavnih kandidatov. Co-ex (ekstrudirana plošča) je menda za to zaradi mehanskih lastnosti še posebej primerna. Kakšen konkreten nasvet glede izbire proizvajalca in dobavitelja?
Trenutno imam ogledano
![]()
Deska za serijsko ograjo - WPC talne obloge
Deska za serijsko ograjo. Dimenzije 1800x150x25mmwpc-talne-obloge.si
Saj veš kako Nemci reciklirajo veterniceMal potipajte teren kam bo tole slo kot odpadek.
Trenutno si glavo belim s super in poceni kritino po imenu tegola.
Lokalna komunala hoce vijolcnega za 1tono tegole.
Deponiranje stare tegole me bo kostalo toliko kot nov betonski cegu.
Zdaj se sprasujem koliko stane deponiranje betonskega cegla?
Hja, smo kjer smo...Mal potipajte teren kam bo tole slo kot odpadek.
Trenutno si glavo belim s super in poceni kritino po imenu tegola.
Lokalna komunala hoce vijolcnega za 1tono tegole.
Deponiranje stare tegole me bo kostalo toliko kot nov betonski cegu.
Zdaj se sprasujem koliko stane deponiranje betonskega cegla?
Oživljam temo, ker me zanimajo praktične izkušnje z WPC ograjami. Letos nameravam menjati ograjo in WPC je ena izmed glavnih kandidatov. Co-ex (ekstrudirana plošča) je menda za to zaradi mehanskih lastnosti še posebej primerna. Kakšen konkreten nasvet glede izbire proizvajalca in dobavitelja?
Trenutno imam ogledano
![]()
Deska za serijsko ograjo - WPC talne obloge
Deska za serijsko ograjo. Dimenzije 1800x150x25mmwpc-talne-obloge.si