Pri kolpasan-u sem ob zadnjem naročilu dobil 8% popusta in pri njih naročil montažo opreme kar pomeni samo 9,5% DDV.Odločitev je padla, da se zamenja in kopalna kad in tuš, kar se zelo hitro sešteva v tisočakih. Kot izgleda se zaenkrat nagibam h Kolpasanu. Maloprodajne cene so itak pri vseh več ali manj enake. A ste v zadnjem času kaj kupovali Kolpasan in ste dobili kakšen dodaten popust za neko večje naročilo? Kolikor sem sedaj tipal, nekako ni nekih večjih popustov. A Kolpasan daje tako nizke rabate?
PS, če bo komu pomagalo: gledal sem tudi FeroTerm in njihove izdelke, ki so sicer običajno najmanj pol cenejši, ampak razlika v kvaliteti je tudi najmanj takšna.
PS2: prej v stanovanju sem imel akrilno kad od Kolpasana in nisem imel težav glede spolzkosti.![]()
Kljub temu da sem doplačal še za izmero cca 60 EUR, sem bil na koncu na isti ceni kot če bi sam kupil tuškabino in se potem še sam j3b4l z montažo.
Kar pomeni da sem dobil izmero in montažo zastonj glede na izhodiščno ceno.
Kljub temu da se njihovi izmeri na začetku nasprotoval je mojster uredil nekaj mojih nestandardnih zahtev glede na izhodišče oziroma kataloško ponudbo (montaža pantov vrat na steno namesto na steklo, odpiranje vrat ven in noter, nestandardna širina vrat).
Tko da moj glas gre za Kolpo čeprav sem pričakoval mogoče višji popust.
Feroterm ne bom komentiral, v njihovem salonu imam občutek kot da nakopujem na Aliexpressu.