visek_izobrazbe
Guru
A članarino si jim že plačal za tekoče leto?Dons sm Staneta Dolanca vidu v mestu. Takoj pogledam v svoj tošl, če mam še dvajsetaka not. Ga ni bilo več. Sem pa v tošlu našel člansko od SDS.
A članarino si jim že plačal za tekoče leto?Dons sm Staneta Dolanca vidu v mestu. Takoj pogledam v svoj tošl, če mam še dvajsetaka not. Ga ni bilo več. Sem pa v tošlu našel člansko od SDS.
Zgleda da ja. 20€ ni več v tošlu.A članarino si jim že plačal za tekoče leto?
Rojstvo 16. november 1925 Hrastnik, SlovenijaDons sm Staneta Dolanca vidu v mestu. Takoj pogledam v svoj tošl, če mam še dvajsetaka not. Ga ni bilo več. Sem pa v tošlu našel člansko od SDS.
Sumljivo poceni si prišel čez. Čas za revizijo.Dons sm Staneta Dolanca vidu v mestu. Takoj pogledam v svoj tošl, če mam še dvajsetaka not. Ga ni bilo več. Sem pa v tošlu našel člansko od SDS.
Glede na to kdo ima v primeru medije je jasno kateri alineji bodo posvetili vse pregrevanje. Mi je bil pa zanimiv Rop na info360 kako se je vrtel okoli kot okoli vrele kaše se je reklo včasih!A lahko ugibam, kaj se bo pogrelo:
- snemanje (indici na kriminal JJ) ali
- vsebina (korupcija - brez indicov, direkto omenjene osebe, in to by bivša pravosodna ministrica! če koga zanima)
Počak do nedelje, pa boš pol razglabljal o temČemu je pa tole namenjeno? Saj menda ne misliš resno, da mistique misli resno?
čudeži se še dogajajo, partizani še dons iz hoste hodijokako zamegliš bajto?