Planet Janša

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.191
724
113
tu in tam
Jup, Janšo v primeru žaljivega tvita oprostijo ali pa vse skupaj zastara ampak, ker vemo za obstoj konkretnih dvojnih meril v primeru "naših in vaših" tokrat verjetno ne bo ne oprostilne sodbe, ne zastaranja ampak bo ljubljanski svetnik Stariha najverjetneje obsojen za žaljenje SDSovke.

Pa še na splošno v vednost - 2 primera oprostilne sodbe Janše:

23. 11. 2018

3. 11. 2023

Pa vam je normalno, da je ta tip takšen bully? dajte enega za primerjavo ( ne Mahniča in Hoivika, ti so iz istega gnezda)

mistique

Guru
16. jun 2009
14.592
2.342
113
Emona / Carnium
Moramo priznati, da je najmočneje zaznamoval slovensko pomlad in prva leta mlade države, vse do let, ko bo ta morala počasi odrasti in se odseliti od staršev. Politični superstar, ki na zanimiv način povezuje preteklost s prihodnostjo...ki so mu lomili krila manjši in debelejši od njega.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.592
2.342
113
Emona / Carnium
Oni se delajo norca iz zdravih ljudi, medtem, ko Alteraši z debeluharco zmerjajo diabetika oz. osebo s sladkorno boleznijo.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.985
7.639
113

mistique

Guru
16. jun 2009
14.592
2.342
113
Emona / Carnium
....ki se na vsaki drugi fotki kaže s pladnjem tortic.....
1747832764175.png

Obama ni tortica, ampak brownie.

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.191
724
113
tu in tam
Res je, ni se lepo zajebavati iz duševnih bolezni - sploh komunizma.
Res je-komunizem je še posebej nevaren, ker lahko iz hude odvisnosti konvertira v pobožnjakarstvo (klerikalizem), kar se manifestira v pretiranem izpostavljanju obolelega osebka pri raznih obredih (maše, prireditve, tudi nagovori izza oltarja). Posebej je pa orto komunizem nevaren zato, ker obolelega nikoli ne zapusti, kar se manifestira v skrajnem komi-stalinističnem obnašanju prizadetega (avtokracija, občutek nedotakljivosti ipd).

mistique

Guru
16. jun 2009
14.592
2.342
113
Emona / Carnium
Res je-komunizem je še posebej nevaren, ker lahko iz hude odvisnosti konvertira v pobožnjakarstvo (klerikalizem), kar se manifestira v pretiranem izpostavljanju obolelega osebka pri raznih obredih (maše, prireditve, tudi nagovori izza oltarja). Posebej je pa orto komunizem nevaren zato, ker obolelega nikoli ne zapusti, kar se manifestira v skrajnem komi-stalinističnem obnašanju prizadetega (avtokracija, občutek nedotakljivosti ipd).
Ja kva se norca delaš, a ne vidiš kaj se na komunajzarskem Kitajskem dogaja! :evil: A si že pozabu na komunajzarski COVID :cowboy:

• Haha
Reactions: Gatto

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.506
4.366
113
Poznal (oz. sem) dva diabetika. En je bil vsaj 20 kg lažji od mene, zmeraj čil, vesel človek, a ga je hitro po tem, ko je prišel v penzijo pobral rak grla. Drug je še živ in tako na oko ima vsaj 20 kil manj od mene, ki jih nosim 100 s sabo. Diabetik celo življenje, še zmeraj hodi v službo. Slab poizkus preusmeritve debate.