Planet Janša

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.391
1.298
113
43
A ni to isti?
"Ne bodite depresivni, bodite aktivni, pridružite se nam v Slovenski demokratski mladini"

Janez pa govori da on ni sam. Mogoče bi pa kdo lahko to predvideval če bi mu bil kdo bližje...

• Objave ne odobravam
Reactions: tomi

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.340
6.411
113
blizu močvirne prestolnice
Tudi ti ne in tebi podobni. Ne moti te pa zmešana predsednica parlamenta, predsednik vlade ki je tup kot čošak, največja tatica v Sloveniji, ki ni bila izvoljena vodi pa ministrstvo kjer kradejo kot srake. Kot sem že rekel, ta Hoivik ni za vodenje saj je labilna oseba ampak enako kot prej našteti pa še bi se našlo

A ni to isti?
"Ne bodite depresivni, bodite aktivni, pridružite se nam v Slovenski demokratski mladini"

Janez pa govori da on ni sam. Mogoče bi pa kdo lahko to predvideval če bi mu bil kdo bližje...
vonta se zdravi zarad depresije že 100 let pa si kr tiho okrog nje in njenega zdravja...zanimivo

a ti vse poveš kr ti leži na duši al maš kak črn fond, kamor daš tisto, kar z ničemer ne deliš? Morda, če bi upoštevali tvoj nasvet, bi lahko pomagai sinu Jevška, on je recimo šel čez rob, Hoivik pa se mu je samo približal....

E vidiš, podmladek SDS ima pa video material. Pa v kombinaciji z praktično zastonj alkoholom v parlamentarnih bifejih to ne more bit dobr.
si gvišn da gre za pravi beli prah? da ni kaka stevia, pecilni, nekaj kar zgleda kot bel prah ampak ni...

glede alkota han baje tud tanka pa kolikor sem bral je tud nesrečo s smrtnim izidom povzročil ko je bil malo preveč v rožicah...a on morda pije radensko tam v njihovih bufetih?

• Haha
Reactions: aljoman in jest5

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.539
9.849
113
Tudi ti ne in tebi podobni. Ne moti te pa zmešana predsednica parlamenta, predsednik vlade ki je tup kot čošak, največja tatica v Sloveniji, ki ni bila izvoljena vodi pa ministrstvo kjer kradejo kot srake. Kot sem že rekel, ta Hoivik ni za vodenje saj je labilna oseba ampak enako kot prej našteti pa še bi se našlo
Pa eno stran in pol nazaj sem napisal, da je Golob idiot, spremljaj. Dečko k mu je varovalko vžgalo mene ne moti, moti me hinavščina SDS ovc.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.340
6.411
113
blizu močvirne prestolnice
Vem kaj pišeš. Hvala Bogu si vsaj tukaj spregledal v primerjavi z ostalimi,ki imajo srce na levici ali levo sredini. Saj veš, volivec LDS in njenih derivatov vedno podpira barabe. Sdsovci pa so zelo podobni.

B81

22. jul 2007
38.679
11.633
113
Ironija je, da se čoveku malo odpelje in režio se mu slike, ki same niso dihtig