vonta se zdravi zarad depresije že 100 let pa si kr tiho okrog nje in njenega zdravja...zanimivoA ni to isti?
"Ne bodite depresivni, bodite aktivni, pridružite se nam v Slovenski demokratski mladini"
Janez pa govori da on ni sam. Mogoče bi pa kdo lahko to predvideval če bi mu bil kdo bližje...
Vonta je že ena takihLjudje s psihičnimi motnjami naj bi nas popeljali v lepšo prihodnost? In potem svizec zavije čokolado. Sicer pa je bil tudi puklasti že dostikrat hospitaliziran tja, samo da o tem niso pisali ali pa niso smeli.
veš kok je folk bil navdušen ko je Lara Jankovič mela govor na par plastičnih gajbah od pira.... pa se ni nikomur nič čudno zdeloČe bi Kordiš lezel po strehi bi bili navdušeni tako desni kot levi. Izstopil je iz stranke "levica".
si gvišn da gre za pravi beli prah? da ni kaka stevia, pecilni, nekaj kar zgleda kot bel prah ampak ni...E vidiš, podmladek SDS ima pa video material. Pa v kombinaciji z praktično zastonj alkoholom v parlamentarnih bifejih to ne more bit dobr.
MMC? tam itak druzga kot orto rdeče prorusko, prolevo, pro...ne gre pričakovat. je pa fino videti med kakimi kreteni živimo. No nekateri se celo z imeni in priimki izpostavioj in pokažejo do kot jim nese......
morda veš je on kemik po izobrazbi?Do tell more! Obdobje? Dolgo sva bila soseda, videval sem ga v garazi vsak dan. Daj povej, morda pa sem bil jaz tudi hospitaliziran....ne vem....
Pa eno stran in pol nazaj sem napisal, da je Golob idiot, spremljaj. Dečko k mu je varovalko vžgalo mene ne moti, moti me hinavščina SDS ovc.Tudi ti ne in tebi podobni. Ne moti te pa zmešana predsednica parlamenta, predsednik vlade ki je tup kot čošak, največja tatica v Sloveniji, ki ni bila izvoljena vodi pa ministrstvo kjer kradejo kot srake. Kot sem že rekel, ta Hoivik ni za vodenje saj je labilna oseba ampak enako kot prej našteti pa še bi se našlo