Planet Janša

darwin

Majstr
17. avg 2007
676
442
63
Meni se pa Andrej Hoivik, kolikor sem spotoma spremljal njegovo delovanje, zdi en izmed bolj konstruktivnih poslancev v našem parlamentu.
Iskreno verjamem, da si ne samo želi, ampak bi nam bil ob zadostni večinski podpori, tudi sposoben državo peljati v lepšo prihodnost.

Želim mu uspešno okrevanje in tudi nadaljnje uspešno delo v politiki.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Oakey in Gatto

delter333

Guru
21. maj 2010
2.029
1.742
113
Notranjska
Pravzaprav to ni res, na svetu nismo med 20, v Evropi nismo med 5
To so podatki do leta 2021 sedaj je lahko slika drugačna, lahko slabša, upam da še boljša, obdobje pred tem je bilo pa blizu Grenlandije. Selektivno linkanje?

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.495
4.341
113
Me veseli, da se vsaj tukaj strinjamo. Sicer bi bili vsi bolj veseli, če bi lehko prešel na argumentiranje namesto na doživljenjsko emotikoniranje.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.130
227
63
Meni se pa Andrej Hoivik, kolikor sem spotoma spremljal njegovo delovanje, zdi en izmed bolj konstruktivnih poslancev v našem parlamentu.
Iskreno verjamem, da si ne samo želi, ampak bi nam bil ob zadostni večinski podpori, tudi sposoben državo peljati v lepšo prihodnost.

Želim mu uspešno okrevanje in tudi nadaljnje uspešno delo v politiki.
Ljudje s psihičnimi motnjami naj bi nas popeljali v lepšo prihodnost? In potem svizec zavije čokolado. Sicer pa je bil tudi puklasti že dostikrat hospitaliziran tja, samo da o tem niso pisali ali pa niso smeli.