Ko že govorimo o sca*ju proti vetru, bo očitno na prihodnjih volitvah princip "samo da ni Janša" tudi za Janšiste sprejemljiv. Ker Janša je pa vedno drug 

Več ljudi je tudi mnenja, da je Zemlja ploščata pa zgolj zaradi tega še ne pomeni, da je tudi dejansko ploščata.Matey Navedel sem samo dejstvo, da nevtralni ni edini kateremu daješ, po tvojem, napačne vtise o tvojih prepričanjih in idejah. Nas je več takih.
Je bilo jasno že prej, sva dala vse to že parkrat čez a očitno brez haska na daljši rok. "Kola je pa kola mamo", jebat ga.Bo zdaj bolj jasno, ali gremo v nov krog pisateljevanja?
Nisi ravno prave primerjave dal. Tokrat namreč ni blo nobenega mnenja, zgolj dejstvo.Več ljudi je tudi mnenja, da je Zemlja ploščata pa zgolj zaradi tega še ne pomeni, da je tudi dejansko ploščata.
In gremo v nov krog sprenevedanja.Seveda, seveda, kakopak.
Tu nismo v štromu da bi mnenjam popali 1 in 0 zakaj bi bilo kalbotovo "dejstvo" zame dejstvo o nekomu kar piše kot svoje mnenje.Samo v politiki so dejstva lahko raztegljiva kot elastika, lahko jih poljubno nateguješ in do nerazpoznavnosti mrcvariš. Toliko slabše za njih.
V RL pa gre na srečo malo drugače, bolj digitalno, dejstvo je 1 ali 0, ne pa vse vmes, 0 ko mi paše nula in 1 ko mi paše ena.
Ti nas prepričuješ da prvo in drugo lahko kar malo pomešaš v čorbo. Pardon, v zdrizo, ker čorba naj bi bilo praviloma nekaj užitnega.
Da si nevtralniKje sem se v citiranem tekstu zlagal? Bi šlo definirat?
oni na levi drži goloba za vrat
Ti lahko imaš šestnajstiškega ko si taka brihta da enemu dejstvu znaš dat 16 vrednosti. Rojen za politiko. V RL pa ima dejstvo vrednoat 1 ali 0.Tu nismo v štromu da bi mnenjam popali 1 in 0 zakaj bi bilo kalbotovo "dejstvo" zame dejstvo o nekomu kar piše kot svoje mnenje.
To so vse le mnenja, kalbo hoče le svojemu mnenju dati dodatno težo s tem da ga ovrednoti kot dejstvo. In nekdo potegne z riti za povrh še binarni sistem. Zakaj pa ne šesnajstiškega?
Zdej pa pojdi brati post, na katerega si se vsral.Da si nevtralni
Eno je mnenje, drugo je dejstvo. In to, da matej daje večim ljudem določen vtis je dejstvo in ne mnenje.Tu nismo v štromu da bi mnenjam popali 1 in 0 zakaj bi bilo kalbotovo "dejstvo" zame dejstvo o nekomu kar piše kot svoje mnenje.
To so vse le mnenja, kalbo hoče le svojemu mnenju dati dodatno težo s tem da ga ovrednoti kot dejstvo. In nekdo potegne z riti za povrh še binarni sistem. Zakaj pa ne šesnajstiškega?