Planet Golob

2. okt 2007
4.081
2.730
113
Da si boste znali izračunat
1759927286289.png

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.195
17.707
113
Matey Navedel sem samo dejstvo, da nevtralni ni edini kateremu daješ, po tvojem, napačne vtise o tvojih prepričanjih in idejah. Nas je več takih.
Več ljudi je tudi mnenja, da je Zemlja ploščata pa zgolj zaradi tega še ne pomeni, da je tudi dejansko ploščata.

Bo zdaj bolj jasno, ali gremo v nov krog pisateljevanja?
Je bilo jasno že prej, sva dala vse to že parkrat čez a očitno brez haska na daljši rok. "Kola je pa kola mamo", jebat ga.

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.180
10.421
113
Not the sharpest tool in a box, anede? Zmer bolj dokazuješ. No to pa je mnenje in ne nujno dejstvo. Prepoznaš razliko?

• Všeč mi je
Reactions: Matey

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.180
10.421
113
Pa ti bom še povedal kje se mi je to mnenje dokončno izoblikovalo. Tam, kjer si na podlagi nekih čenč, seveda, kakopak, čisto slučajno in naključno od uporabnika s katerimi se čisto slučajno po navadi ujemata z idejami, tko čist slučajno, naključno, kakopak, jemal kar nekaj na znanje brez da bi preveril zadevo, ki je bila preverljiva z dvema klikoma. Seveda tudi tam ni šlo brez tvojih običajnih izmotavanj in sprenevedanj. Hint... Kimmel se je norčeval iz smrti mladega človeka.... tam si me dokončno izgubil. Sej vem, ti je vseeno, meni tudi.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

delter333

Guru
21. maj 2010
2.193
1.945
113
Notranjska
Samo v politiki so dejstva lahko raztegljiva kot elastika, lahko jih poljubno nateguješ in do nerazpoznavnosti mrcvariš. Toliko slabše za njih.

V RL pa gre na srečo malo drugače, bolj digitalno, dejstvo je 1 ali 0, ne pa vse vmes, 0 ko mi paše nula in 1 ko mi paše ena.

Ti nas prepričuješ da prvo in drugo lahko kar malo pomešaš v čorbo. Pardon, v zdrizo, ker čorba naj bi bilo praviloma nekaj užitnega.
Tu nismo v štromu da bi mnenjam popali 1 in 0 zakaj bi bilo kalbotovo "dejstvo" zame dejstvo o nekomu kar piše kot svoje mnenje.
To so vse le mnenja, kalbo hoče le svojemu mnenju dati dodatno težo s tem da ga ovrednoti kot dejstvo. In nekdo potegne z riti za povrh še binarni sistem. Zakaj pa ne šesnajstiškega?

jello

Guru
22. sep 2008
10.905
4.221
113
Tu nismo v štromu da bi mnenjam popali 1 in 0 zakaj bi bilo kalbotovo "dejstvo" zame dejstvo o nekomu kar piše kot svoje mnenje.
To so vse le mnenja, kalbo hoče le svojemu mnenju dati dodatno težo s tem da ga ovrednoti kot dejstvo. In nekdo potegne z riti za povrh še binarni sistem. Zakaj pa ne šesnajstiškega?
Ti lahko imaš šestnajstiškega ko si taka brihta da enemu dejstvu znaš dat 16 vrednosti. Rojen za politiko. V RL pa ima dejstvo vrednoat 1 ali 0.

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.180
10.421
113
Eno je mnenje, drugo je dejstvo. In to, da matej daje večim ljudem določen vtis je dejstvo in ne mnenje.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in jest5

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.195
17.707
113
Dejstvo je, da dajem nekaterim tak vtis, ni pa dejstvo, da sem to kar na podlagi tega (napačnega) vtisa mislite da sem. In na to je tudi letela primerjava s ploščato Zemljo pa si tako kot marsikaj drugega tudi to narobe razumel in (za)kaj bi jaz še naprej karkoli razlagal, nima smisla, zatorej je zakjlučni komentar na pisarije pač "točno tako in nič drugače". Po X obrazložitvah z veliko navedenimi razlogi zakaj nisem proJanša je pač enkrat treba odnehat.