Glede na Urškino poveličevanje možatosti ji svetujem, da si omisli kakega črnca. Baje imajo bistveno daljšo in debelo možatost od povprečnega balkanca!Nov performans v parlamentu.
Glede na Urškino poveličevanje možatosti ji svetujem, da si omisli kakega črnca. Baje imajo bistveno daljšo in debelo možatost od povprečnega balkanca!Nov performans v parlamentu.
Vecina tvojih izjav z logiko nima veze tako da se ne sklicuj nanjo ko podajas ocene drugih.Vedno bolj vsi silite v to. Ceprav ste po besedah vsi proti.
Ni ravno logično.
Se vedno lahko gres v solo in se naucis brati.Vecina tvojih izjav z logiko nima veze tako da se ne sklicuj nanjo ko podajas ocene drugih.
v delovnih taboriscih ti ne zagotovijo zascitnih cevljev in ce ti zlica za jest ne ustreza si pac lacen. Na to pomisli vsakic ko preberes besedo “revolucija”.
Bistvena razlika je da jaz delam (tudi ce klime ni) ti pa izgovore isces.Se vedno lahko gres v solo in se naucis brati.
Mogoce ti bo potem direktor nabavil klimo.
Jaz se drzim pravil in opozarjam na krsitve. Ti pa kuhas neke brezvezne zamere in prikrivas lastne napake.Bistvena razlika je da jaz delam (tudi ce klime ni) ti pa izgovore isces.
Sedaj pa naprej YT videe o letalskih nesrecah preucevat pa sestanke snemat.
jaz tudi nebi, ampak to se je v zgodovini še vedno zgodilo...pač ne znamo prej prekinit bolečega reza...al kako se že reče.Jaz z revolucijo ne bi prevec opletal ker tam so vedno zmagovalci radikalci. Jaz pa res ne bi zivel v radikalni drzavi (nima veze kere barve)
Ce ne znam brat (sicer mam ob tem cudezno sposobnost pisanja) kot mi ocitas to ni napaka ampak neznanje.Jaz se drzim pravil in opozarjam na krsitve. Ti pa kuhas neke brezvezne zamere in prikrivas lastne napake.
Ves da marsikaj ne deluje v tej nasi drzavi - vendar si reces da to ni tvoj problem.
Javna uprava samo zaposluje in nena odpušča čeprav se tam zgodi največ napak.
Politiki, vodje, določene skupine so nad zakoni.
Policija, tožilci in sodstvo ne opravlja svojega dela.
Vse to je voda na mlin revolucije in radikalizacije.
Vprašanje je samo čas ko se to kolo začne obračati...
Cakej zdej Mahnič, grims in plesalec na strehi končno na nasprotni politični strani dobijo enako ubrisane sotekmovalce pa se zgražajo. To je tisto ko se pacienti na psihiatriji med seboj pogovarjajo kdo je bolj ubrisanGlede na Urškino poveličevanje možatosti ji svetujem, da si omisli kakega črnca. Baje imajo bistveno daljšo in debelo možatost od povprečnega balkanca!
S tem se strinjam, ampak po nekih izračunih je "v tem" pri nas 300 t ljudi in vsi že po statistiki niso levo usmerjeni. Verjetno jih vsak pozna nekaj, ki bi želeli nižji davek in nič težav z mahinacijami + država bi z nižjim davkom dobila več v blagajno, ker se ne bi skrivalo..Vsaka vlada ima rada davke. Ce za njih lahko okrivi prejsnjo jih ima se rajsi. Javna uprava bo stala se vec kot sedaj ker bo potrebno nove (svoje) zaposlit, predhodnikov pa ne mores odpustit.
Že res, ampak za njo smo vsi upali, da je okCakej zdej Mahnič, grims in plesalec na strehi končno na nasprotni politični strani dobijo enako ubrisane sotekmovalce pa se zgražajo. To je tisto ko se pacienti na psihiatriji med seboj pogovarjajo kdo je bolj ubrisan
V kolikor bi znal brati bi že vedel kje si zajebal in se posipal s pepelom. Ampak to je izven tvojega dosega da bi za sabo bral kje delaš napake in se izboljšal.Ce ne znam brat (sicer mam ob tem cudezno sposobnost pisanja) kot mi ocitas to ni napaka ampak neznanje.
popolnih stvari ni. Ni popolnih zensk, ni popolnih ljudi (tudi najbolj preprosti menihi kdaj gresijo) in ni popolnih sistemov. Ce bi ti “z balkona” pogledal celo svoje zivljenje bi lahko videl da si verjetno vec desetkrat kaj uredil po vezah, naredil mimo pravil ali pa pravila preprosto krsil (najverjetneje v prometu). Ker bi to vsak pri sebi opazil.
Jaz sem realist. Ker se poleg redne sluzbe ukvarjam s stvarmi ki so v realnem sektorju - in tu ni prostora za pogled skozi roznata ocala.
Kar pa noces razumet je to, da po revoluciji prvo pospravijo tiste ki so prevec glasni. Ker tudi po revoluciji ne bo nic bolj fair ampak se bodo samo zamenjali tisti pri koritu. Bodo pa metode precej bolj bolece (to nas uci zgodovina).
Tipicna znacilnost omejenih ljudi je to da so prepricani da so vsi ostali okoli njih neumni, ne znajo brat, ne razumejo… pises da se v nasem svetu bojimo, smo leni… fakti govorijo sami zase, zal o lenobi drugih ti res tezko sodis.V kolikor bi znal brati bi že vedel kje si zajebal in se posipal s pepelom. Ampak to je izven tvojega dosega da bi za sabo bral kje delaš napake in se izboljšal.
Popolne stvari so redke. V vašem svetu ne obstajajo ker se preveč bojite, ste leni ,... da bi naredili tako kot je potrebno.
Vi ste se samo navadili da tako pač je in druga ni vaš problem. Nekako mislite da bo že nekako - dokler ni prepozno.
Ne boš verjel jaz nisem nič urejal po vezah. In držal sem se vseh pravil tudi prometnih. Vse pa ima svojo mejo.
Ali bo "AI" deloval po meni alii pa po vas ni pomembno ker v obeh primerih bo sranje.
O verjami da vem kako je po revolucijah. Spremenilo se bo pa točno za tolikšen čas dokler bodo sodelojoči pri revoluciji še živi. Potem bo vedno bolj drugače.
3 generacija ponavadi spremeni vse kar je prva zgradila.
Zgodovina se vedno ponavlja.
Čeprav imam občutek da je ta civilizacija vedno bolj na koncu svoje dobe.
Ker inteligentna bitja nebi poizkušala uničiti lastnega planeta na katerem živijo in zastrupljala vode katero potrebujejo za življenje.
Muskove ideje o drugem planetu lahko kar pozabite.
Na depolitiziranem Valu202 so rezultat glasovanja pospremili z Golobovo izjavo, da je "večina poslancev državotvorno končala politikantske igrice opozicije z nacionalno varnostjo."Takole pa Goloba hvali bivša PRovka MORSa.![]()
Velika zmaga Roberta Goloba
Nepričakovana in politično premišljena poteza predsednika vlade Roberta Goloba, ko je odprl vprašanje morebitnega referenduma o članstvu Slovenije v zvezi Nato, je danes dobila svoj epilog. Poslanke in poslanci so na 110. izredni seji Državnega zbora z 44 glasovi poslancev za in s sedmimi proti...siol.net
Še danes, 80 let po revoluciji moramo nekateri prejemati revolucionarne dodatke po svojih delih in pradedov.O verjami da vem kako je po revolucijah. Spremenilo se bo pa točno za tolikšen čas dokler bodo sodelojoči pri revoluciji še živi.
po svojih dedih in pradedihŠe danes, 80 let po revoluciji moramo nekateri prejemati revolucionarne dodatke po svojih delih in pradedov.