Planet Golob

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.957
8.493
113
Vedno bolj vsi silite v to. Ceprav ste po besedah vsi proti.

Ni ravno logično.
Vecina tvojih izjav z logiko nima veze tako da se ne sklicuj nanjo ko podajas ocene drugih.

v delovnih taboriscih ti ne zagotovijo zascitnih cevljev in ce ti zlica za jest ne ustreza si pac lacen. Na to pomisli vsakic ko preberes besedo “revolucija”.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.465
1.447
113
Vecina tvojih izjav z logiko nima veze tako da se ne sklicuj nanjo ko podajas ocene drugih.

v delovnih taboriscih ti ne zagotovijo zascitnih cevljev in ce ti zlica za jest ne ustreza si pac lacen. Na to pomisli vsakic ko preberes besedo “revolucija”.
Se vedno lahko gres v solo in se naucis brati.

Mogoce ti bo potem direktor nabavil klimo.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.465
1.447
113
Bistvena razlika je da jaz delam (tudi ce klime ni) ti pa izgovore isces.

Sedaj pa naprej YT videe o letalskih nesrecah preucevat pa sestanke snemat.
Jaz se drzim pravil in opozarjam na krsitve. Ti pa kuhas neke brezvezne zamere in prikrivas lastne napake.

Ves da marsikaj ne deluje v tej nasi drzavi - vendar si reces da to ni tvoj problem.
Javna uprava samo zaposluje in nena odpušča čeprav se tam zgodi največ napak.
Politiki, vodje, določene skupine so nad zakoni.
Policija, tožilci in sodstvo ne opravlja svojega dela.

Vse to je voda na mlin revolucije in radikalizacije.

Vprašanje je samo čas ko se to kolo začne obračati...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.957
8.493
113
Jaz se drzim pravil in opozarjam na krsitve. Ti pa kuhas neke brezvezne zamere in prikrivas lastne napake.

Ves da marsikaj ne deluje v tej nasi drzavi - vendar si reces da to ni tvoj problem.
Javna uprava samo zaposluje in nena odpušča čeprav se tam zgodi največ napak.
Politiki, vodje, določene skupine so nad zakoni.
Policija, tožilci in sodstvo ne opravlja svojega dela.

Vse to je voda na mlin revolucije in radikalizacije.

Vprašanje je samo čas ko se to kolo začne obračati...
Ce ne znam brat (sicer mam ob tem cudezno sposobnost pisanja) kot mi ocitas to ni napaka ampak neznanje.

popolnih stvari ni. Ni popolnih zensk, ni popolnih ljudi (tudi najbolj preprosti menihi kdaj gresijo) in ni popolnih sistemov. Ce bi ti “z balkona” pogledal celo svoje zivljenje bi lahko videl da si verjetno vec desetkrat kaj uredil po vezah, naredil mimo pravil ali pa pravila preprosto krsil (najverjetneje v prometu). Ker bi to vsak pri sebi opazil.
Jaz sem realist. Ker se poleg redne sluzbe ukvarjam s stvarmi ki so v realnem sektorju - in tu ni prostora za pogled skozi roznata ocala.

Kar pa noces razumet je to, da po revoluciji prvo pospravijo tiste ki so prevec glasni. Ker tudi po revoluciji ne bo nic bolj fair ampak se bodo samo zamenjali tisti pri koritu. Bodo pa metode precej bolj bolece (to nas uci zgodovina).

• Všeč mi je
Reactions: cvetka2 in jest5