Jaz se drzim pravil in opozarjam na krsitve. Ti pa kuhas neke brezvezne zamere in prikrivas lastne napake.
Ves da marsikaj ne deluje v tej nasi drzavi - vendar si reces da to ni tvoj problem.
Javna uprava samo zaposluje in nena odpušča čeprav se tam zgodi največ napak.
Politiki, vodje, določene skupine so nad zakoni.
Policija, tožilci in sodstvo ne opravlja svojega dela.
Vse to je voda na mlin revolucije in radikalizacije.
Vprašanje je samo čas ko se to kolo začne obračati...
Ce ne znam brat (sicer mam ob tem cudezno sposobnost pisanja) kot mi ocitas to ni napaka ampak neznanje.
popolnih stvari ni. Ni popolnih zensk, ni popolnih ljudi (tudi najbolj preprosti menihi kdaj gresijo) in ni popolnih sistemov. Ce bi ti “z balkona” pogledal celo svoje zivljenje bi lahko videl da si verjetno vec desetkrat kaj uredil po vezah, naredil mimo pravil ali pa pravila preprosto krsil (najverjetneje v prometu). Ker bi to vsak pri sebi opazil.
Jaz sem realist. Ker se poleg redne sluzbe ukvarjam s stvarmi ki so v realnem sektorju - in tu ni prostora za pogled skozi roznata ocala.
Kar pa noces razumet je to, da po revoluciji prvo pospravijo tiste ki so prevec glasni. Ker tudi po revoluciji ne bo nic bolj fair ampak se bodo samo zamenjali tisti pri koritu. Bodo pa metode precej bolj bolece (to nas uci zgodovina).