Ena punci z merklo …..pivovar pomojem
jaz sem videl LJ TREPKE hahaha, umrl...
A trimestne so pol zdaj čisto out al kako?
Lani vem da je še šlo k so sem šel iskat.A trimestne so pol zdaj čisto out al kako?
Resno vprasanje, zakaj bi si clovek zelel personaliziranih tablic? Razumem za kaksno oglasevanje podjetja, ampak privat? Res me zanima psihologija za tem.
Ni vsaka stvar v lajfu kar po defaultu AWjing. Tudi danes obstaja kup folka, ki počne nore stvari (tudi v stenah), pa iz tega ne dela cirkusa na družabnih medijih.ne ker sta lahko, ker je sila in AWjing... sicer se baje zdaj drugače reče.
to da si daš tablico , pa po avtu še nalepke z začetnico hašteg nekaj nekaj pa podobne rabote je šolski AWjing.
eidt..spomnil...aura building al nekaj takega se reče zdaj.. druzba zabredla.

Odgovarjal sem za primer, zakaj personalizacija tablic? Ker lahko. Če to ne bi bilo zakonsko dovoljeno, pač tega ne bi bilo.Ni vsaka stvar v lajfu kar po defaultu AWjing. Tudi danes obstaja kup folka, ki počne nore stvari (tudi v stenah), pa iz tega ne dela cirkusa na družabnih medijih.

A na belem kombijuPO MULCE. Prav fletno videt.

Karavan al pa ničNa dolgočasnem enoprostorcu, s fletno mamico za volanom.
Jaz jo imam ker imam rad personalizirane stvari. Sploh tiste ki vem da jih bom mel dolgo.Resno vprasanje, zakaj bi si clovek zelel personaliziranih tablic? Razumem za kaksno oglasevanje podjetja, ampak privat? Res me zanima psihologija za tem.
Jaz sem si personalizirane dal delat samo zato ker nekih pametnih LJ oz KP oznak nisem dobil nikjer , prav tako sem letno menjal nekje 2-3 avtomobile . Pa tudi zaradi vinjete in njene veljavnosti ,da jo nisem puščal novemu lastniku na avtu . Imamo pa tablico kjer so prve črke otrok ( 3 znaki )Resno vprasanje, zakaj bi si clovek zelel personaliziranih tablic? Razumem za kaksno oglasevanje podjetja, ampak privat? Res me zanima psihologija za tem.