Parkiranje pri Lidlu

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.418
3.124
113
Zgleda da te kazni pošiljajo s 5 mesečnim zamikom. Res traja toliko časa, da pridobijo podatke lastnikov? Ali čakajo več prekrškov za čim večji zaslužek.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
15.948
5.661
113
Prvo butasti VEČER ne razlikuje kar je kazen. In kaj je celodnevno nadomestilo za parkariranje.
Ker to ni kazen ampak je terjatev, da si uporabljal parkirno mesto in se strinjal z pogoji napisani na tabli.
Saj bi lahko plačal še 2 dodatni uri in konec panike.

Sicer so pa v Nemčiji začeli.
Golobova Svoboda pa jim je lani zakonsko omogočila da lahko pridejo do podatkov lastnika.
Mi se pa jokamo, da kdo ne bi pogledal če ti vinjeta na avtu velja.

• Všeč mi je
Reactions: gr69

hermann

Guru
19. mar 2014
10.242
7.286
113
Lastnik privatnega zemljišča je nedopustno začel zaračunavati parkirnino brez prehodnega obdobja. Do sedaj sem bil mnenja, da lahko avto vozijo samo odrasle osebe.

Tudi če bi bila prejšnja signalizacija ustrezna, ostane vprašanje, zakaj ni bilo prehodnega obdobja. Več let je veljalo, da se tam parkira prosto.

jello

Guru
22. sep 2008
11.613
4.773
113
Zgleda da te kazni pošiljajo s 5 mesečnim zamikom. Res traja toliko časa, da pridobijo podatke lastnikov? Ali čakajo več prekrškov za čim večji zaslužek.

Iz avstrije sem jo dobil v 6 tednih, vmes je bil božič in novo leto. Skenslali so jo v eni uri po prejemu pritožbe in dokazila. Smradi imajo kar spletni obrazec, kjer izpolniš da naj se jebejo in priložiš dokaz da nisi bil na njihovem parkingu ampak pred sosednjo picerijo. Kamera pač snema skupni dovoz, jebiga, če vsak stoti bebec plača se pa nekaj nabere.

• Všeč mi je
Reactions: luciano