Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

hermann

Guru
19. mar 2014
10.242
7.286
113
Niti enega primera še ni bilo ne pri nas in ne v EU, da bi bil prvi nešolan posredovalec v nesreči česa obtožen ali obsojen, ker je pomagal v življenjsko nevarni situaciji.
Saj ni bilo govora o krivdi ampak o neprijetnostih, ki jih junaštvo potegne za sabo. Zgubljanje časa kot priča po sodiščih ipd. zadeve. Povsem resnični problemi.

• Všeč mi je
Reactions: BuDi

tony

Guru
23. jul 2007
11.206
1.953
113
Če človeka strah, ker ni še nikoli preplaval Drave od enega do drugega brega, to razumem.

Če ga je strah pravnih postopkov, ga naj opogumim, da ga ni treba biti strah.

Če se mu pa ne da pogovarjati s policijo in kdo ve kom še, ko je vsaj poskušal rešiti življenje, ga pa ne razumem.

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.915
14.577
113
je pa res, še sam mozakar je priznal (vsaj tako v tekstu), da ni imel pojma kaj sploh plava... tako da ... enako lahko sklepamo da tudi drugi.
Članek se potem pojavi 5 dni po dogodku , vsa pozornost se potem daje 3em, ki so snemali.
Pač kako je bilo v resnici ne vemo povsem.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
4.011
-1.590
63
No dajmo, da smo totalno zabluzili s človečnostjo je fakt. Da so važni lajki je prvo. To da folk snema, nekaj "k niso niti vedli kaj je", je totalen bulšit in opravičevanje svoje apatičnosti. In starejši gospod, je bil edini z jajci, ki je skočil pomagat. Ostala gamat je pa snemala in ploskala rešitelju.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in mosseero