Kar ne "pospravijo prevzemniki" gre na gore tekstilnih odpadkov v Afriko, Azijo in J Ameriko.Pa brez panike, še vsak nepoškodovan del oblačil gre v kontejner za ponovno uporabo.
Kar ne "pospravijo prevzemniki" gre na gore tekstilnih odpadkov v Afriko, Azijo in J Ameriko.Pa brez panike, še vsak nepoškodovan del oblačil gre v kontejner za ponovno uporabo.
Uporabljam med drugim majice in hlače stare več let, ki jih po tvojih merilih vozijo le še v afriki, kjer se ful grebejo za rabjena kolesarska oblačila. Menjam ko je dotrajano ali izgubi svojo funkcijo , ne pa ker je staro >2 leti.Kdo pa pravi, da je drago..? Nisi prebral z glavo, le z očmi... Bom napisal posebej zate: kupljeno pri Kitajcu direkt, je dres šivan z enojnim šivom. Žolna in ostali šivajo z dvojnim šivom, pa še ploščati šiv čez. Logično je, da enojni šiv drži manj, ampak dve leti je še vsak držal. Da bi pa dve sezoni in več vozil z enimi ''barvami''... pa verjetno tudi ti ne bi. Pa brez panike, še vsak nepoškodovan del oblačil gre v kontejner za ponovno uporabo.
No, po dveh letih skoraj vsakodnevnega brušenja riti na sedežu in pranja... je dve leti kar dolga doba... se izrabi. Ne vem, pa od kod si potegnil merila za Afriko..Uporabljam med drugim majice in hlače stare več let, ki jih po tvojih merilih vozijo le še v afriki, kjer se ful grebejo za rabjena kolesarska oblačila. Menjam ko je dotrajano ali izgubi svojo funkcijo , ne pa ker je staro >2 leti.
Vrednost nakupa... Pod 150€ skupaj z DDV in poštnino.... Drugače bi ti carina nabila še 100%Aja.... moram prav pohvaliti, kakšno srečo sem imel z naročilom. Najprej na Temu naletim na trenutno za 45% znižan set koles, 22.5. oddam naročilo, 20.5. prispelo v Nurnberg, 21.5. v Carpi -Italija, 22.5. na Brnik ob 8:30, isti dan ob 13:25 mi ga je Pošta dostavila... Recimo, da sem imel maksimalno srečo in so se vsi leti poklopili v nulo. Slabe štiri dni iz Kitajske.
Se pravi si dobil se preden si oddal narocilo? Dobr!Aja.... moram prav pohvaliti, kakšno srečo sem imel z naročilom. Najprej na Temu naletim na trenutno za 45% znižan set koles, 22.5. oddam naročilo, 20.5. prispelo v Nurnberg, 21.5. v Carpi -Italija, 22.5. na Brnik ob 8:30, isti dan ob 13:25 mi ga je Pošta dostavila... Recimo, da sem imel maksimalno srečo in so se vsi leti poklopili v nulo. Slabe štiri dni iz Kitajske.
Kot una reklama za T2....Se pravi si dobil se preden si oddal narocilo? Dobr!
Ups...zatipkal sem se. Seveda je pravi datum naročila 18.5. Hvala za opozorilo.Se pravi si dobil se preden si oddal narocilo? Dobr!
Da. Bomo videli, kako bo v praksi. Na pogled delujejo povsem v redu. Račna je glasna, že to nekaj pomeni. Saj pravim, sem take sorte, da se hočem sam prepričati.Čakaj, kupil si feltne na temuju?
Da. Bomo videli, kako bo v praksi. Na pogled delujejo povsem v redu. Račna je glasna, že to nekaj pomeni. Saj pravim, sem take sorte, da se hočem sam prepričati.