OKvirji pa kar po starem

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.330
786
113
tu in tam
Piše. V zadnjem stavku. Prej pa eno stran in pol našteva, zakaj je desnica kriva za vse slabo v državi. Med drugim naj bi bila desnica kriva za stanje v sodstvu. Sodstvu, ki je pregovorno ekstremno levičarsko. Isto velja za CSDje, leglo ekstremnega levičarstva, kjer razumejo, da Romi ne smejo biti brez dohodkov, čeprav ne izpolnjujejo svojega dela obveznosti. Pa eno stran bluzi o KPK in Šumiju in uničevanju ugleda kvalitetnih posameznikov (Črnčec, faking resno?) in družb (SDH in ugled, WTF?). Tisti zadnji stavek je pa tako, malo za tolažbo, ker zdaj bomo pa res začeli delat. Pol leta pred volitvami.

Se sprašujem, če si svoj prilepek pamfleta sploh prebral. In če si ga, ali bi funkcionalno pismen. Ker bolj nedvoumen v kazanju s prstom ta pamflet ne more biti. Za tiste revčke, ki res rabijo navodila za dihat, še lepo piše, “da pod prejšnjo vlado …”.

Naj yebeno prevzamejo odgovornost in se nehajo norca delat z mahanjem s prstkom. Kot so nalepili zgoraj, zakaj rabi Golob specialce, da ga ločujejo od družine umorjenega, če dela tako dobro?

Za desnico sem pa že sam prej povedal, da absolutno nosi svoj del krivde, ker v svojem času tudi ničesar ni naredila za rešitev problematike.

P.s. Slabo vohaš.
ok, stvari niso tako enoplastne, kot jih poskušajo prikazati eni in drugi.
voham kar v redu, hitro zavoham pristranost.

• Haha
Reactions: Kamele0N

javr

Guru
6. dec 2011
2.049
1.193
113
kdaj je bil primer ko so do smrti pretepli nekoga ki je imel zasilno bivališče sredi gozda? manj kot 2 leti nazaj? kdo je takrat odstopil? sicer pa v Sloveniji , če je žrtev še živa ko jo najdejo in umre kasneje, ali v bolnišnici, ali na kraju dogodka, ne gre za umor ampak za povzročitev hudih telesnih poškodb, 15 let max. Da je žrtev dejansko mrtva, po slovenski zakonodaji nima nobene teže

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
44.085
5.241
113
Poslušal intervju Macedonija na PlanetTV....ura moči....

Razlaga da sedaj ko se je žal (končno) odprla ta problematika....dobiva nebroj zamolčanih zgodb prebivalcev Dolenjske....

Omenjal je tudi posameznike ki naj bi zaradi Romov postali invalidi???

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.328
9.395
113
Kdo pa nadzira tozilce da ne delajo bedarij in upostevajo zakone. Vkljucno z drzavnim tozilstvom. ?

BTW:

"Med sabo so se stepli uro pred tem dogodkom. Morilec 21-letni Rom iz Šentjerneja in še en fant albanske nacionalnosti. Slednji je bil zelo poškodovan. Prišli policisti, popisali fante, napisali plačilne naloge in odšli."

Kolikor berem je Morilec pred tem poškodoval enega fanta albanske narodnosti. Kot kaze precej hudo.

Zakaj ga policija ni odpeljala ?
Slabo beres, ker je ze razcisceno kdo je bil pred tem v postopku, kaj je kdo prijavil in kaki so bili ukrepi policije.

Si pa se enkrat ponovil ja.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.328
9.395
113
Poslušal intervju Macedonija na PlanetTV....ura moči....

Razlaga da sedaj ko se je žal (končno) odprla ta problematika....dobiva nebroj zamolčanih zgodb prebivalcev Dolenjske....

Omenjal je tudi posameznike ki naj bi zaradi Romov postali invalidi???
Ce si 3 mandate zupan v glavnem mestu dolenjske in kao sele danes ves kaki so problemi s cigani lahko naslednjo minuto odstopis. To je edino kar je tu za pokomentirat.

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: Gatto in MrDaco

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.328
9.395
113
kdaj je bil primer ko so do smrti pretepli nekoga ki je imel zasilno bivališče sredi gozda? manj kot 2 leti nazaj? kdo je takrat odstopil? sicer pa v Sloveniji , če je žrtev še živa ko jo najdejo in umre kasneje, ali v bolnišnici, ali na kraju dogodka, ne gre za umor ampak za povzročitev hudih telesnih poškodb, 15 let max. Da je žrtev dejansko mrtva, po slovenski zakonodaji nima nobene teže
Ni cisto tako.

PRvo je treba locit uboj in umor. In pri tem storilcu bo odvetnik zagotovo startal da ce ze je uboj, je bil uboj na mah, brez naklepa ubijati.

Ce bo se malo bolj uspesen pa bo trdil da je slo za posebno hudo telesno poskodbo s smrtjo kot posledico. Tozilstvo mora dokazat da je bila smrt neizbezna in da so bile poskodbe tako hude da bi v vsakem primeru umrl. Potem pa bodo nekako klasificirali kaj mu ocitajo, pol se bo pa pogodil in bo kmalu zunaj. Zal tako sodstvo imamo.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

sad

Guru
24. avg 2007
22.568
11.352
113
Ce si 3 mandate zupan v glavnem mestu dolenjske in kao sele danes ves kaki so problemi s cigani lahko naslednjo minuto odstopis. To je edino kar je tu za pokomentirat.
A ni bil tudi on med pobudniki predloga zakona za ureditev te problematike nekaj mesecev nazaj?
:sprasujemse:
Ja, bil je.
Tak da ta tvoj očitek je enostavna neumnost. Ne samo, da je vedel za to problematiko, celo nekaj je naredil.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.328
9.395
113
A ni bil tudi on med pobudniki predloga zakona za ureditev te problematike nekaj mesecev nazaj?
Ja, bil je.
Tak da ta tvoj očitek je enostavna neumnost. Ne samo, da je vedel za to problematiko, celo nekaj je naredil.
Preden me obkladas s tem da je moj ocitek neumnost - si ti prebral na kaj se moj ocitek nanasa? Aja ker si med ponudniki necesa pol je pa v redu ce si 11 let zupan in se je zate sele sedaj odprla ta problematika.

Ok ce je tako tvoje dojemanje sveta - enjoy.

• Všeč mi je

sad

Guru
24. avg 2007
22.568
11.352
113

Morda, če bi to razumel pravilno, potem ne bi neumnosti blebetal. Razumeti pravilno pa je, da si prebivalci niso upali prej govoriti o tem, ker se ni nič naredilo, le invaliti bi postali.
Ne da, župan ni nič naredil in kao po tvoje sploh ni vedel za problematiko.
En hiter link, več se mi ne da iskati:

Ampak ja, ti imaš prav.
In ne, ne uživam popolnoma nič v tem.
Se mi pa malo obrača želodec, ko stalno ponavljaš, da policija nima kaj za narediti, ker nima zakonske podlage za ukrepanje, potem pa nekoga, ki je to hotel urediti (pa ne, ko je voda že tekla v grlo), zmerjaš z nesposobnežem in ga pozivaš k odstopu. In spet relativiziraš, ker je bil en izmed pobudnikov. Čakam, da boš še za članek, ki sem ga prilepil, napisal ka te je pa naredil, saj je bi en od štirih županov. Te bi pa ja moral sam sklicati novinarsko. In sam podati predlog zakona, pa ga še sam sprejeti.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Kamele0N

23. jul 2008
44.085
5.241
113
Ja, bil je.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.328
9.395
113

Morda, če bi to razumel pravilno, potem ne bi neumnosti blebetal. Razumeti pravilno pa je, da si prebivalci niso upali prej govoriti o tem, ker se ni nič naredilo, le invaliti bi postali.
Ne da, župan ni nič naredil in kao po tvoje sploh ni vedel za problematiko.
En hiter link, več se mi ne da iskati:

Ampak ja, ti imaš prav.
In ne, ne uživam popolnoma nič v tem.
Se mi pa malo obrača želodec, ko stalno ponavljaš, da policija nima kaj za narediti, ker nima zakonske podlage za ukrepanje, potem pa nekoga, ki je to hotel urediti (pa ne, ko je voda že tekla v grlo), zmerjaš z nesposobnežem in ga pozivaš k odstopu. In spet relativiziraš, ker je bil en izmed pobudnikov. Čakam, da boš še za članek, ki sem ga prilepil, napisal ka te je pa naredil, saj je bi en od štirih županov. Te bi pa ja moral sam sklicati novinarsko. In sam podati predlog zakona, pa ga še sam sprejeti.
Kar noro da bereva isto izjavo pa se tebi zdi normalna meni pa ne.

torej ce so ljudje ki naj bi celo postali invalidi do sedaj molcali in sedaj odpirajo svoje duse zupanu ki do sedaj tega ni vedel bi bilo prav da jim zupan s svoje pozicije pomaga najti zadoscenje.

dej ne verjet vsaki pr zadevi ki bo sedaj ven priletela.

zupan NM ne more rect da ni vedel za tezave ljudi pa pika.

Ti pa zarad mene ploskaj in se navdusuj ker sedaj odkriva stvari za katere mu sele sedaj povedo.

• Všeč mi je

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.328
9.395
113
nikjer nisem napisal da policija nima kaj za narediti. Jaz pravim da lahko pocne samo to kar ji zakon dovoljuje. Tudi nisem nikjer napisal da je za to kriv Macedoni (al pa kdorkoli), samo zakonodaje ki bi uspesno zamejila ciganske rabote trenutno ni.

• Všeč mi je

Kamele0N

23. jul 2008
44.085
5.241
113
V intervjuju je rekel da zdaj dobiva veliko zgodb od ljudi ki so prej molčali (v smislu da ljudje sesaj ne morejo več tega držati v sebi ker so šle zadeve tokrat konkretno čez rob)

Invalide zaradi ciganskih rabot je pa omenil po tem stavku (so mu bili znani)

Meni (pa še komu) pa ne.....zato ?????

• Všeč mi je
Reactions: optiplex in sad

Floki

Guru
6. sep 2007
10.543
3.506
113
Ni cisto tako.

PRvo je treba locit uboj in umor. In pri tem storilcu bo odvetnik zagotovo startal da ce ze je uboj, je bil uboj na mah, brez naklepa ubijati.

Ce bo se malo bolj uspesen pa bo trdil da je slo za posebno hudo telesno poskodbo s smrtjo kot posledico. Tozilstvo mora dokazat da je bila smrt neizbezna in da so bile poskodbe tako hude da bi v vsakem primeru umrl. Potem pa bodo nekako klasificirali kaj mu ocitajo, pol se bo pa pogodil in bo kmalu zunaj. Zal tako sodstvo imamo.

Sodstvo ali zakon, za tak zločin je v ameriki določen oni pravijo 2nd degree murder. Predvideva se da veš da lahkko s takim udarcem povzočiš hudo poškodbo ali smrt. Pri nas očitno deluje bolj kot si neumen, manj kazni boš dobil ker nisi vedel da lahko umre.
Kaj pa če voziš po nasprotni strani ceste in povzročiš smrt, a tam pa je uboj ali umor ker tam si pa kao vedel da lahko nekoga ubiješ?