OKvirji pa kar po starem

sad

Guru
24. avg 2007
22.568
11.352
113
Kar noro da bereva isto izjavo pa se tebi zdi normalna meni pa ne.

torej ce so ljudje ki naj bi celo postali invalidi do sedaj molcali in sedaj odpirajo svoje duse zupanu ki do sedaj tega ni vedel bi bilo prav da jim zupan s svoje pozicije pomaga najti zadoscenje.

dej ne verjet vsaki pr zadevi ki bo sedaj ven priletela.

zupan NM ne more rect da ni vedel za tezave ljudi pa pika.

Ti pa zarad mene ploskaj in se navdusuj ker sedaj odkriva stvari za katere mu sele sedaj povedo.
Kulj, ko bi le tudi policisti delali stvari brez da bi bili seznanjeni z njimi, tak ko je ta župan skliceval tiskovke na katerih je pozival državo in policijo za rešitev te problematike in pripravljal predlog zakona za rešitev te problematike BREZ DA BI BIL PO TVOJE SEZNANJEN S TO PROBLEMATIKO, potem verjetno do tega niti ne bi prišlo.

BTW: ko te bo en usranc tožo, ker nisi rešil enega zločina, ker nihče ni podal prijave, čeprav se ukvarjaš s takimi zločini, se spomni in si preberi še enkrat to izjavo. Sedaj se bom pa ustavil, ker bi mi bilo verjetno kasneje žal, kar bi naprej napisal.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.328
9.395
113
Ma lej kok naiven mors bit da verjames da je ful enih ljudi ki niso naokol povedal da so jim cigani nekaj naredili? Ponavad so bli krivi se za stvari k jih niti ne znajo narest. A zdej pa kr naenkrat odkrivamo nek folk k se jim je tudi nekaj zgodilo pa do sedaj niso povedali. Dej ne no.

Sej ne rabimo zdej nekih “zanolcanih” zgodb, je ze teh o katerih v tej temi stalno beremo cisto dovolj da se ve da zadeve niso urejene in da sistem ne obvladuje problema

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

sad

Guru
24. avg 2007
22.568
11.352
113
V intervjuju je rekel da zdaj dobiva veliko zgodb od ljudi ki so prej molčali (v smislu da ljudje sesaj ne morejo več tega držati v sebi ker so šle zadeve tokrat konkretno čez rob)

Invalide zaradi ciganskih rabot je pa omenil po tem stavku (so mu bili znani)

Meni (pa še komu) pa ne.....zato ?????
To je to, ampak… Mi nea razumemo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.328
9.395
113
Sodstvo ali zakon, za tak zločin je v ameriki določen oni pravijo 2nd degree murder. Predvideva se da veš da lahkko s takim udarcem povzočiš hudo poškodbo ali smrt. Pri nas očitno deluje bolj kot si neumen, manj kazni boš dobil ker nisi vedel da lahko umre.
Kaj pa če voziš po nasprotni strani ceste in povzročiš smrt, a tam pa je uboj ali umor ker tam si pa kao vedel da lahko nekoga ubiješ?
Ne gre za to kaj ti ves ampak kaj ti lahko dokazejo da si z dejanjem zelel storiti.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.328
9.395
113
Kulj, ko bi le tudi policisti delali stvari brez da bi bili seznanjeni z njimi, tak ko je ta župan skliceval tiskovke na katerih je pozival državo in policijo za rešitev te problematike in pripravljal predlog zakona za rešitev te problematike BREZ DA BI BIL PO TVOJE SEZNANJEN S TO PROBLEMATIKO, potem verjetno do tega niti ne bi prišlo.

BTW: ko te bo en usranc tožo, ker nisi rešil enega zločina, ker nihče ni podal prijave, čeprav se ukvarjaš s takimi zločini, se spomni in si preberi še enkrat to izjavo. Sedaj se bom pa ustavil, ker bi mi bilo verjetno kasneje žal, kar bi naprej napisal.
Naj tozi pa bo izgubil.

Ti pa se enkrat preberi kar sem pisal. Jaz nisem napisal da on ni vedel kaj se dogaja. Jaz sem napisal da ce po treh mandatih izjavi da ni vedel kaj se dogaja da lahko samo se odstopi. Ugani zakaj? Ker je vsakomur jasno da je vedel.

• Všeč mi je

sad

Guru
24. avg 2007
22.568
11.352
113
Napisal si tole in ja popolna neumnost, če ne namerno zavajanje. Tak da nea bluzi. Sem ti dokazal, da je vedel in tudi nekaj naredil v smeri rešitve tega. Poleg tega si še očitno napačno razumel sestavek Kameleona.
In namesto, da bi se ustavil, se sedaj samo še bolj koplješ v drisko.

Ce si 3 mandate zupan v glavnem mestu dolenjske in kao sele danes ves kaki so problemi s cigani lahko naslednjo minuto odstopis. To je edino kar je tu za pokomentirat.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

shift

Guru
20. jul 2007
10.221
2.771
113
za šankom
Napisal si tole in ja popolna neumnost, če ne namerno zavajanje. Tak da nea bluzi. Sem ti dokazal, da je vedel in tudi nekaj naredil v smeri rešitve tega. Poleg tega si še očitno napačno razumel sestavek Kameleona.

Ce si 3 mandate zupan v glavnem mestu dolenjske in kao sele danes ves kaki so problemi s cigani lahko naslednjo minuto odstopis. To je edino kar je tu za pokomentirat.
Al pa če pogledaš zadnje 4 mandate vlade, pa someone do danes vsi naredili točno isto, torej nič

• Všeč mi je

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.328
9.395
113
Ja tocno tako.

Ja in tocno tako sem pokomentiral. Ce trdi da je sele sedaj izvedel za kaj se gre pol lahko samo se odstopi. Zdej se pa zacni z mojo izjavo ukvarjat, tocno to ki si jo citiral, ne pa z necem cesar nisem napisal ali trdil.

lahko sem kameleonov post razumel narobe, pac pokomentiral sem kar sem razumel - nisem pa jaz trdil da on ni vedel kaj se dogaja.

a bo sedaj slo?

sad

Guru
24. avg 2007
22.568
11.352
113
No, sedaj mi pa ti daj link na to izjavo, kjer je to danes ali včeraj povedal.

In ne, da lahko, ampak si narobe razumel kameleonov post, čeprav mi ni najbolj jasno kako.

Aja, še to: zaradi nerazumevanja, nepoznavanja, nesposobnosti ali namerno si nekoga, ki je dejansko aktivno reševal to problematiko (za razliko od svinj na oblasti v Ljubljani) in pri tem verjetno še sebe izpostavljal (in morda še svojo družino) pozival k odstopu zaradi nesposobnosti.
In to človek, ki se ima (po postih tukaj sodeč) za razgledanega, informiranega, nepristranskega, itd.
Tak to je.
Sedaj se pa lahko vprašamo zakaj vsi, ki bi dejansko nekaj radi spremenili na bolje sploh ne gredo v politiko ali pa gredo ven iz nje. Ostajajo pa svinje, ki se mastijo in potem gredo naprej.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.328
9.395
113
No, sedaj mi pa ti daj link na to izjavo, kjer je to povedal.

Aja, še to: zaradi nerazumevanja, nepoznavanja, nesposobnosti ali namerno si nekoga, ki je dejansko aktivno reševal to problematiko (za razliko od svinj na oblasti v Ljubljani) in pri tem verjetno še sebe izpostavljal (in morda še svojo družino) pozival k odstopu zaradi nesposobnosti.
In to človek, ki se
Tak to je. Sedaj se pa lahko vprašamo zakaj vsi, ki bi dejansko nekaj radi spremenili na bolje sploh ne gredo v politiko ali pa gredo ven iz nje. Ostajajo pa svinje, ki se mastijo in potem gredo naprej.
A ti razumes da me obtozujes necesa kar se ni zgodilo? O cem bluzis? Koga sem nesposobnosti obtozeval? Kje?

Jaz sem napisal tocno to kar si sam citiral v svojem prejsnjem postu.

sad

Guru
24. avg 2007
22.568
11.352
113
Imaš prav, moj lapsus nikjer nisi napisal zaradi nesposobnosti. Tak, moja napaka, to sva dala čez.
Sedaj čakam link.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.328
9.395
113
Link do cesa? A ti razumes da ssm komentiral post kameleona ki je pisal pred mano? Se citiral sem njegov post?

sad

Guru
24. avg 2007
22.568
11.352
113
Ok potem.
Upam samo, da svojih primerov ne rešuješ tak kot si tukaj “lahko” napačno razumel post Kameleona.
Jeb… ga. Tak to je.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.591
1.519
113
Slabo beres, ker je ze razcisceno kdo je bil pred tem v postopku, kaj je kdo prijavil in kaki so bili ukrepi policije.

Si pa se enkrat ponovil ja.
Kje sem pa kaj slabo prebral ?
Citiral sem tisto kar piše. In tudi drugje sem prebral podobno zgodbo z slikami poškodovanca...

Katera pa je "razčiščena" verzija pa sem kot kaze spregledal.

dask

Majstr
21. sep 2023
769
924
93
Prosim, da ne bluzite tukaj gor da ni zakonske podlage za ukrepanje proti ciganom. Bi rekel, da veljajo isti zakoni za cigane in zame, če vozim brez izpita, neregistriran avto, kradem vodo in elektriko, streljam v zrak pred bajto... aja, ne, ne veljajo isto. Zakoni so, sam jajc ni.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.570
3.923
113
davorinm.wordpress.com
Kar noro da bereva isto izjavo pa se tebi zdi normalna meni pa ne.

torej ce so ljudje ki naj bi celo postali invalidi do sedaj molcali in sedaj odpirajo svoje duse zupanu ki do sedaj tega ni vedel bi bilo prav da jim zupan s svoje pozicije pomaga najti zadoscenje.

dej ne verjet vsaki pr zadevi ki bo sedaj ven priletela.

zupan NM ne more rect da ni vedel za tezave ljudi pa pika.

Ti pa zarad mene ploskaj in se navdusuj ker sedaj odkriva stvari za katere mu sele sedaj povedo.
Pomojem je tole bolj efekt kot "me too". Sedaj ko je očitno da si celo lahko slišan in zaščiten, če poveš kako prigodo z Romi, te prigode letijo ven iz vseh strani. Zame razumljivo. In obenem šokantno, če je bilo še huje, kot smo si vsi domišljali.

Nevmesna. Kako to, da nihče ne preverja od kje sredstva za draga vozila? Romi, dilerji itd? Tudi ni zakonske podlage Al kako?

Splash

Fizikalc
1. sep 2007
459
63
28
44
Prosim, da ne bluzite tukaj gor da ni zakonske podlage za ukrepanje proti ciganom. Bi rekel, da veljajo isti zakoni za cigane in zame, če vozim brez izpita, neregistriran avto, kradem vodo in elektriko, streljam v zrak pred bajto... aja, ne, ne veljajo isto. Zakoni so, sam jajc ni.
Zakoni so taki, da četudi ima posameznik (rom) naštete vse te delikte pod Svojim imenom naenkrat, on še vedno dobiva socialni pomoč, katero plačujemo mi.