OKvirji pa kar po starem

piagolo

Guru
22. nov 2009
8.090
4.455
113
To je samo dokaz da IQ levega volilca ni bistveno višji/nižji od desnega volilca, kot sem že večkrat povedal skrajni levičar je dobesedno kopija skrajnega desnega volilca. Ko bo folk začel hodit na volitve dejansko z svojo glavo lahko pričakujemo spremembe. Robert Golob je dejansko preslikava Janeza Janše, ampak verniki enega in drugega so pač slepi, to se lepo vidi tudi na Alterju
Mi hočemo prerod.

sad

Guru
24. avg 2007
22.568
11.352
113
Tak, pa smo tam, kar lepo dokazuje nakladanje zadnjih nekaj strani.
Namesto, da bi se skupaj stopilo in nekaj uredilo (en ali dva sta to celo zapisala), se obkladate z Janšisti in golobnjakom. Kdo kaj ni naredil in kaj bi lahko v preteklosti naredil, je trenutno nepomembno.
Pomebno je le, da je sedaj trenutek (žal smrt nekoga), ki se ga lahko izkoristi, da se sedaj skupaj kaj naredi na to temo. Ampak ne, se je treba fajtat. Pravi mirovniki ste mi.
Dva sta kvazi odstopila, še par dni se boste obkladali in potem bo nova tema za glodat. Naredilo se ne bo pa nič. Kot sem napisal včeraj.
Jeb… ga.
Edino upanje je, da tokrat prizadeti Dolenjci ne bodo popustili in se pustili zaplesti v obkladanje. Povprečen Slovenc tega očitno ni sposoben.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
21.164
12.682
113
kod Džej-Zija
Ti torej praviš, zaprimo vse Rome (migrante, Muslimane, črnce, Bosance ...) pa bo problem rešen. Saj kriminalci so vedno oni drugi, ki ne pašejo med nas.

Kriminalci res ne pašejo med nas, treba jih je spraviti za zapahe, samo žal, kriminalcev ne moreš določiti z vero ali raso.
Tudi zaradi ljubljanskih relativizatorjev tvojega kova smo danes, kjer smo. Ko kdorkoli dobi navdih za urejanje romske problematike, se oglasite taki kot ti in delate sranje. Oblast upogljivih hrbtenic se pa userje, da ne bi spet kdo od vas nablodil v Bruselj pamfleta o kršenju človekovih pravic. Been there, done that.

Potem se pa Strojane naseli v LJ in dobesedno v hipu se na tistem koncu LJ drastično poslabša varnostna situacija. Ampak bluzatorji tvojega tipa spet kričite, da ne obsojajmo in da niso vsi isti, pa pravna država in podobno sranje. O tepenem kmetu pa nič. Tiho ste ko riti. Brez komentarja.

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.292
2.305
113
To je samo dokaz da IQ levega volilca ni bistveno višji/nižji od desnega volilca, kot sem že večkrat povedal skrajni levičar je dobesedno kopija skrajnega desnega volilca. Ko bo folk začel hodit na volitve dejansko z svojo glavo lahko pričakujemo spremembe. Robert Golob je dejansko preslikava Janeza Janše, ampak verniki enega in drugega so pač slepi, to se lepo vidi tudi na Alterju
Kje pa je v sloveniji skrajna desnica? Jelinčič?

Ker Janša pač to ni. Mogoče le za ekstremne levičarje. Samo za njih so itak vsi ekstremna desnica razen njih samih.

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.380
4.172
113
Ljubljana
hmpg.net
Sem videl, da vsi, ki ste se "pritožili" čez moj komentar dnevno protestirate in zahtevate rešitev situacija. Dobro se skrivate, ker vas ni opaziti.

Ali pa se družite z Ruparjem, ko hočete pravico pri penziji? Ali ste pri drugih penzičih, ki so pred sodišči? Hodite vsaj na volitve?

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: MrDaco in Gatto

jest5

Guru
18. avg 2007
26.863
-9.382
113
Tudi zaradi ljubljanskih relativizatorjev tvojega kova smo danes, kjer smo. Ko kdorkoli dobi navdih za urejanje romske problematike, se oglasite taki kot ti in delate sranje. Oblast upogljivih hrbtenic se pa userje, da ne bi spet kdo od vas nablodil v Bruselj pamfleta o kršenju človekovih pravic. Been there, done that.

Potem se pa Strojane naseli v LJ in dobesedno v hipu se na tistem koncu LJ drastično poslabša varnostna situacija. Ampak bluzatorji tvojega tipa spet kričite, da ne obsojajmo in da niso vsi isti, pa pravna država in podobno sranje. O tepenem kmetu pa nič. Tiho ste ko riti. Brez komentarja.
No, dejansko je res, da niso vsi isti.

Problem je v tem, da se tistih, ki so drugačni/odstopajo, ne pospravi na njim primerno mesto.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
21.164
12.682
113
kod Džej-Zija
Ne rabiš tehle PR pamfletov lepit. Kot da Lena Grgurevič ne bi bila članica vladajoče koalicije in da ne bi imela komplet škarij in platna v rokah. Tako je pa za vse kriva prejšnja vlada.

Dejstvo: krive so vse vlade do danes. Lahko tudi preštejemo leta enih in drugih vlad in notranjih ministrstev in ministrstev za delo itd., za pravosodje, kdo jih je vodil, pa dajmo proporcionalno razporedit krivdo.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
21.164
12.682
113
kod Džej-Zija
No, dejansko je res, da niso vsi isti.

Problem je v tem, da se tistih, ki so drugačni/odstopajo, ne pospravi na njim primerno mesto.
Romi res niso vsi isti. So pa Strojani, o katerih govorim v tistem postu, dejansko vsi isti. Vsaj odrasli. Ko je živela Elka, jih je imela vsaj delno pod kontrolo, po njemi smrti se jim je pa čisto odpeljalo in delajo, kar hočejo.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
21.164
12.682
113
kod Džej-Zija
Sem videl, da vsi, ki ste se "pritožili" čez moj komentar dnevno protestirate in zahtevate rešitev situacija. Dobro se skrivate, ker vas ni opaziti.

Ali pa se družite z Ruparjem, ko hočete pravico pri penziji? Ali ste pri drugih penzičih, ki so pred sodišči? Hodite vsaj na volitve?
Eni se precej oglašamo v zvezi s tem.
Ne. Ne. Da, vedno. Tudi na referendume, čeprav je marsikateri nesmiseln.

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.330
786
113
tu in tam
Ne rabiš tehle PR pamfletov lepit. Kot da Lena Grgurevič ne bi bila članica vladajoče koalicije in da ne bi imela komplet škarij in platna v rokah. Tako je pa za vse kriva prejšnja vlada.

Dejstvo: krive so vse vlade do danes. Lahko tudi preštejemo leta enih in drugih vlad in notranjih ministrstev in ministrstev za delo itd., za pravosodje, kdo jih je vodil, pa dajmo proporcionalno razporedit krivdo.
saj ravno to piše v pamfletu, da so vse vlade krive..a nisi tudi ti to napisal? pa ne mi zdaj o letih vladanja no..dišiš na zagovornika SDS.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
21.164
12.682
113
kod Džej-Zija
saj ravno to piše v pamfletu, da so vse vlade krive..a nisi tudi ti to napisal? pa ne mi zdaj o letih vladanja no..dišiš na zagovornika SDS.
Piše. V zadnjem stavku. Prej pa eno stran in pol našteva, zakaj je desnica kriva za vse slabo v državi. Med drugim naj bi bila desnica kriva za stanje v sodstvu. Sodstvu, ki je pregovorno ekstremno levičarsko. Isto velja za CSDje, leglo ekstremnega levičarstva, kjer razumejo, da Romi ne smejo biti brez dohodkov, čeprav ne izpolnjujejo svojega dela obveznosti. Pa eno stran bluzi o KPK in Šumiju in uničevanju ugleda kvalitetnih posameznikov (Črnčec, faking resno?) in družb (SDH in ugled, WTF?). Tisti zadnji stavek je pa tako, malo za tolažbo, ker zdaj bomo pa res začeli delat. Pol leta pred volitvami.

Se sprašujem, če si svoj prilepek pamfleta sploh prebral. In če si ga, ali bi funkcionalno pismen. Ker bolj nedvoumen v kazanju s prstom ta pamflet ne more biti. Za tiste revčke, ki res rabijo navodila za dihat, še lepo piše, “da pod prejšnjo vlado …”.

Naj yebeno prevzamejo odgovornost in se nehajo norca delat z mahanjem s prstkom. Kot so nalepili zgoraj, zakaj rabi Golob specialce, da ga ločujejo od družine umorjenega, če dela tako dobro?

Za desnico sem pa že sam prej povedal, da absolutno nosi svoj del krivde, ker v svojem času tudi ničesar ni naredila za rešitev problematike.

P.s. Slabo vohaš.

B81

22. jul 2007
39.301
12.081
113
Ista sta. Samo da en bi pustil malce vec v zepu, drugi pa bi se malo vstran vzel. Drugac pa ista.

• Všeč mi je
Reactions: shift

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.330
786
113
tu in tam
1761508836606.png
No, saj vemo ker Olaj je to?