Okolju prijazni avtomobili

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.276
9.473
113
Trenutno je res, da so vec ali manj vse zvezane tako, da ce omrezje pade, SE tudi ne dela. Se bo pa drugace zvezal, ce bo treba. Vsekakor bi bila prilagoditev na izpade lazja, kot za tiste, ki nimajo nic. Vsi bi pa seveda mogli kar precej spremeniti navade in razvade. Ob pomanjkanju dostopa do energije, je pac najboljše, da jo cimmanj potrebujes, ostalo pa klestiš...

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

Steve

Guru
13. avg 2007
10.825
3.034
113
Za nas ni straha, smo safe. Imamo nukico, imamo šoštanj, imamo vodo in za kozmetiko še nekaj panelov po strehah. Propelerjev hvala bogu nimamo. Torej mix je kar ql.

Švabi so v svoji maniji razstreljevali hladilne stolpe TE in poplavljali rudnike premoga, ugaševali nukice,....zdaj pa po nekem čudnem naključju razvijajo doomsday plane, zaradi "strukturnih problemov".
Si je kdo 10 let nazaj upal samo pomislit, da na svetu obstaja država, ki dela načrten samomor, prebivalci te iste države pa temu početju ploskajo, volijo politike, ki obljubljajo uničenje?

dask

Guru
21. sep 2023
1.021
1.165
113
Za nas ni straha, smo safe. Imamo nukico, imamo šoštanj, imamo vodo in za kozmetiko še nekaj panelov po strehah. Propelerjev hvala bogu nimamo. Torej mix je kar ql.

Švabi so v svoji maniji razstreljevali hladilne stolpe TE in poplavljali rudnike premoga, ugaševali nukice,....zdaj pa po nekem čudnem naključju razvijajo doomsday plane, zaradi "strukturnih problemov".
Si je kdo 10 let nazaj upal samo pomislit, da na svetu obstaja država, ki dela načrten samomor, prebivalci te iste države pa temu početju ploskajo, volijo politike, ki obljubljajo uničenje?

Mi imamo vse to ja, ampak uvažamo pa še vedno. Lep podatek je tudi, da letos HE pridelajo ca. 40% manj, kot lani v istem obdobju. Zaradi nivoja Save je tudi NEK že zelo na robu tega, da zmanjša moč. Nismo mi nič preskrbljeni, larifari.