Do neke mere res. Ker jaz si z Ev recimo ne predstavljam polovico moje žlahte, ki so vsi preko 60 let. Pa ne da so zabiti, ampak ljudje so zrasli v drugem času, pod drugimi pogoji in jih razumem.
Vprašaj jih, če kaj pogrešajo ''zauh'' pa smrad po bencinu, ko so zaganjali avte z vplinjačem. Pa, če bi še imeli avto brez klime

.
Velika večina ljudi se priuči brez večjih težav, če jih nekdo pelje čez to. Največja težava pri tem so dejansko aplikacije ali karte za polnjenje. Ampak težava so, dokler tega ne urediš. In tukaj se zalomi starejšim ljudem. Če jim to ti urediš (jih registriraš in povežeš račun z njihovo kreditno kartico) in greš potem z njimi na eno ali dve polnilnici, da sami polnijo, strah izgine.

Itak pa več ali manj vedno polnijo doma. In noben me ne bo prepričal, da je težava tisti kabel v šteker priključiti. No, recimo meni gre to na živce, ampak težava pa ni.
Spet, če rabijo AC polnilnico, je fajn, da imajo nekoga, ki jim pomaga izbrati lokacijo namestitve in polnilnico. Bo spet lažje in ena težava manj.
Ja saj vem da moraš bit. In 90% naroda pač ni in ne bo. Zakaj bi si grenil življenje s tem, če je plug&play pumpa na vsakem vogalu.
Res? Tako lahko je to? Zadnjič sem šel z mojo hčerko prvič tankat, da se nauči. No, ugani kaj se je zgodilo? Gledala je kot tele v nova vrata. Verjetno si bil ti enak, dokler ti ni nekdo pokazal, kaj je potrebno narediti.
Beri moj sestavek zgoraj.
Temu primerne so prodajne številke. Še od teh ubogih številk je 70% davčno prisilnih nakupov na firmo. Privat nakupi so ne omembe vredni
In hvala bogu, da so vsaj nakupi na podjetja. Ker nove EVje potrebujemo, da jih lahko potem fizične osebe kupimo rabljene.
Gremo na elektriko lepo deluje in imaš pred vsakem Bauhausu polnjenje za 19 centov,
Geni ti da rfid kartico pa dobiš vse na skupnem računu za elektriko.
Ja, ponoči kolikor vem pri Bauhausih ne deluje, vse ostalo je pa 30 centov in gor. Poleg tega je koliko Bauhausov? 3 v Sloveniji.
Kar se mene tiče, če nimaš možnosti polniti doma, ostaneš lepo pri ICE. Razen, če si EV navdušenec, kvazi ekolog ali redka izjema, ki ima možnost polniti v službi ali pa se mu življenje odvija ravno okrog hitrih polnilnic. Pa še takrat bi jaz verjetno raje na ICE ostal.
Za take bodo še dolgo na voljo ICE ...
Glede na trenutno veljavno zakonodajo niti ne. In ravno to je problem, da nam vsiljujejo EV.