Okolju prijazni avtomobili

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.402
1.144
113
Drzi, samo kaj ima ICE voz s plastiko? Potrebujes samo nafto. Plastika, bencin oz. ostali derivati so rezultat destilacije. Isto je plastika potrebna za skoraj VSE na tem svetu, ne samo za EV kar namigujes. Za slednjega se najmanj. Stoletje ze svinjamo s derivati fosilov, zjahal vse kar lahko (zrak, morja...), zdaj je pa EV kriv? Đizas

sad

Guru
24. avg 2007
22.412
11.188
113
Zakaj na vprašanje odgovarjaš z bedarijami?

Namig: zaradi samovžiga ICE avta v tem času ni potonila nobena ladja.
Sem tudi sam imel že napisan odgovor, pa sem ga pobrisal točno zaradi tega.
Saj boš tudi ti ugotovil, da je bolj produktivno z glavo v zid butati, kot pa z EV lunatikom debatirati.

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.108
10.338
113
Pa je kdo tisti članek prebral?

"Glavni razlog za omejitve proizvodnje je šibko povpraševanje po električnih avtomobilih, ki jih izdelujejo v tovarnah v mestih Zwickau in Emden. Osnabrück se medtem sooča s slabo prodajo kabrioletov, ki se tam proizvajajo.

Na drugi strani pa bo delo v Wolfsburgu, kjer se nahaja tudi sedež koncerna, še naprej potekalo z dodatnimi izmenami skoraj vsak konec tedna. Razlog za to je veliko povpraševanje po modelih golf, tiguan in tayron z motorji na notranje izgorevanje, ki se tam proizvajajo, je predstavnik Volkswagna še dejal za dpa."

• Všeč mi je
Reactions: NekdoK

Steve

Guru
13. avg 2007
10.331
2.368
113
Pa je kdo tisti članek prebral?

"Glavni razlog za omejitve proizvodnje je šibko povpraševanje po električnih avtomobilih, ki jih izdelujejo v tovarnah v mestih Zwickau in Emden. Osnabrück se medtem sooča s slabo prodajo kabrioletov, ki se tam proizvajajo.

Na drugi strani pa bo delo v Wolfsburgu, kjer se nahaja tudi sedež koncerna, še naprej potekalo z dodatnimi izmenami skoraj vsak konec tedna. Razlog za to je veliko povpraševanje po modelih golf, tiguan in tayron z motorji na notranje izgorevanje, ki se tam proizvajajo, je predstavnik Volkswagna še dejal za dpa."

To ne gre skupaj z bojda odlično prodajo EVjev letos, sploh v nemčiji. Aja točno, tam se je izkazalo, da so številke sfejkane do amena z dnevnimi registracijami

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
55.074
7.347
113
A je kdo toliko jamral tukaj za ljudi ki so zgubili delo v anhovem in sirom po evropo ko se prepovedalo salonitke?