Potem jo pa vrni in zmoli očenaš. Ok? Se pa strinjam da so potuha subvencije, samo ne uporabnikom, ampak trgovcem. V kolikor bi trgovci primerno nastavili cene, subvencije nebi bile potrebne. Mojih pet centov. In ja, brezveze se prepucava.
Saj ta ista strategija naj bi se pustila tudi pri EV, če je požar v ”thermal-runaway” fazi. Pustiš dogoret in postrgaš ostanke v kontejner.Ko pa bencinar, ali pa dizel gori, pustiš pri miru naj zgori![]()
Videt je kot Trydan V2C..?Katero polnilnico imaš?
Ko je bil v LA požar. pa slačijo bajte, ki so samo malo poškodovane in bi v bistvu rable čisščenje in beljenje in bi šlo dalje. Ampak so saje povsod. Zakaj? Ker je polno nekih zajeban*h kovin prisotnih in ni varno. Vse to je pa prišlo iz gorečih EV-jev.Saj ta ista strategija naj bi se pustila tudi pri EV, če je požar v ”thermal-runaway” fazi. Pustiš dogoret in postrgaš ostanke v kontejner.
Izjema so situacije, kjer se požar lahko širi naprej.
Pa tudi za to obstojajo vmesne strategije z požarnimi dekcami, s katerimi se pokrije gorečega električarja in se samo z vodo hladi okolico.
22%Kolko DDVja plačaš od free elektrike?
Videt je kot Trydan V2C..?
Zakaj hinavščina? Ker ga “poznaš”? Dejmo se rajš na nvoje skoncentrirat kjer odtekajo miljoni. To kar tukaj nabijate je cilj politike da se mali ljudje med seboj “jebejo”, tema na oči. Tudi sam sem v fazi montaže SE in nakupa drugega EV vozila, za enega EV sva že dobila subvencijo za drugega in SE pa ko bojo pogoji izpolnjeni….
Je že nabavljeno, SE čez cca 10 dni, avto pa 01/26…. Tok enga nabijanja v tri kurce pa že dolgo ne.Nabavi, uporabljej in ignoriraj vse komentarje... Vse bos placal, tako da brez slabe vesti, smej se in plesi![]()
Problem je ker so eni faus in frustracije gonije preko “moj denar gre za subvencije EV” in so strasno uzaljeni zaradi tega
Trydan V2C.Katero polnilnico imaš?
Imam SolarEdge in zadeva deluje bp.Saj zato... Pa ce je to v spregi s solaredgom...
Imam jaz jajca. Solaredga imam posodobljenega in od takrat se ne marata. Dokler ne zrihtajo, lahko da na konstantno moc. Jaz imam npr trenutno 7kW, da mi ven ne mece. Dokler en ali drug enkega updajta ven ne dajo, bo takle... Se vseeno bolje kot šuko...