Kitajc je rekel da je Zahod že vse naredil na ICE motorjih, in nima smisla to razvijat. Elektroniko pa imajo v malem prstu in gredo v to smer. Na nas pa je če jih sprejmemo v širok objem, ali pa jim pokažemo sredinček. Če bo slednje, se bo njim tudi kaka tovarna zaprla. Sicer pa imajo svoj lasten trg dobolj velik.Samo zakaj kitajci tako veliko vlagajo v EV ce to nima prihodnosti? Ne bi raje fosilce furali v EU?
sej vidiš, harala v EVjih bodo tehnološka podjetja ki dela sesalce in telefone...Kitajc je rekel da je Zahod že vse naredil na ICE motorjih, in nima smisla to razvijat. Elektroniko pa imajo v malem prstu in gredo v to smer. Na nas pa je če jih sprejmemo v širok objem, ali pa jim pokažemo sredinček. Če bo slednje, se bo njim tudi kaka tovarna zaprla. Sicer pa imajo svoj lasten trg dobolj velik.
Kitajc ima malo svoje nafte in želijo biti neodvisniSamo zakaj kitajci tako veliko vlagajo v EV ce to nima prihodnosti? Ne bi raje fosilce furali v EU?
Ne, mi imamo propelerje in panele in smo bojda rešeniPomeni isto kot “mi”?
“Mi” kot celotna EU…Ne, mi imamo propelerje in panele in smo bojda rešeni
Po koliko letih , oziroma prevoženih km ti je razpadla , da mal vem kdaj to pričakovat?Rabljene Tesle so samomor že sam zard tega, ker so za en k.... narejene, baterija je še najmanjši problem, ker ti bo avto verjetno prej razpadel![]()