Ocenjevanje gostiln

Oakey

Majstr
3. feb 2016
946
544
93
Pred mesecem dni sem slučajno pristal v eni ribji restavraciji v Dalmaciji in bi totalno navdušen nad ribami.

Ali je na Slovenski obali ali pa na severnem delu Istre (Hrvaške) kakšna dobra ribja restavracija kamor se splača iti in jo priporočate? Pa da ni ravno nekaj fensi šmensi ultra slow food zadeva, ampak neka kvalitetna restavracija, kot jih imajo npr. v Dalmaciji?

aljoman

Majstr
16. dec 2013
3.222
-1.412
63
Ali je na Slovenski obali ali pa na severnem delu Istre (Hrvaške) kakšna dobra ribja restavracija kamor se splača iti in jo priporočate? Pa da ni ravno nekaj fensi šmensi ultra slow food zadeva, ampak neka kvalitetna restavracija, kot jih imajo npr. v Dalmaciji?
Ko sem na obali, obvezno Fritolin v Portorožu. Prijazne cene, pripravijo kar je tisti dan na voljo, ambient tak old skul.

kwa1

Fizikalc
12. jul 2013
442
36
28
Pred mesecem dni sem slučajno pristal v eni ribji restavraciji v Dalmaciji in bi totalno navdušen nad ribami.

Konoba Buščina....cene normalne, prijazni (tudi do nas), vedno sveže in okusno....

sprejemajo tudi rezervacije

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.539
459
83
Po dolgem času se vozil mim Botane. Videl odprta, se ustavil. Na kratko, nadaljujejo z kvaliteto. Kdo laufa zadevo mi pa ni poznano.
Obiskal ponovno, neprijetno presenečen nad "zmoto" v končnem znesku. Ocitno dcl zamenjali za kelih ali dva...
Zato priporočam pogled v končni račun.

PS ; Zakaj se kitajc nikdar ne "zmoti" pri obračunu?

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.604
145
63
Eno pitanjce, kje dobro jesti v slovenskem Primorju? Torej,... predvsem Koper, Piran, Lucija.... thx:srce:

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.453
1.478
113
Uh tule v Strunjanu sem odlicno jedel. Na zunaj ne izgleda bog ve kaj, hrana pa je bila izvrstna. Pa glede na avte, ki so se pri njih ustavljali, bi rekel, da ga kar poznajo na okrog.

jezek

Guru
24. jul 2008
4.389
1.864
113
Bandima Ankaran, Valmarin Anlaran, Mulino Dekani, Šavor Koper, Mara Piran, Risibisi (oz nekaj podobnega) Piran, Sidro Portorož, Oljka in Nimis blizu Kp (Vanganel?), Vinakoper (če še dela gostilna..., pa oni 2 gostilni v Marezigah, Ražman Gračišče (ko se jim da odpret) , ona nova ob cesti na Črnem kalu, Gostilna pod Slavnikom Podgorje....

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.218
1.106
113
Pr Ribicu je blo vcasih ok, samo od korone mislm da nisem bil tam. Ce kje, sem prstace skoraj vedno tam dubu (kar se slovenije tice). Iz uvoza, spanski, yeah.

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.542
3.689
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Kamor boste redki/noben šli:
Mene ne mika... Rad jem dobro, tudi če ni poceni, ampak...