JaHm, a to pomeni da lahko 1000 minut zastonj klicem v Ukrajino ?
Očitno da, pa sploh ne vem zanjo. Tako kot sem šele nekaj tednov nazaj odkril da je v programski shemi kar nekaj ukrajinskih kanalov.Ja
Imaš kakšno ljubico tam??
Ko koga potrebuješ, nikjer nobenega. Ko pa jih ni treba, pa vsak dan kličejo.Kakšne ugodnosti lahko iztržim, če sem obstoječi naročnik EON premium paket in dve mobilni naročnini več in še več? Kličejo me vsak dan po telefonu zraven pa še od t2. Zaenkrat se še odločam, če bi prebasal na t2 razen, če mi dajo boljšo ponudbo.
Naročnina je pretekla in nisem na nobeno stvar več vezan.
Za nove naročnike so EON paketi 12m samo 19,99€ za obstoječe pa ne najdem nič. Razen tistih malenkosti, ki jih že imam kot je popust na fiksno in mobilno naročnino in družinski popust.
Zgleda da delaš na Telemachu ali pa jih drugače zagovarjaš...ne help desku nekateri nimajo pojma o mobilni telefoniji...če kličeš pet krat vedno dobiš drugačen odgovor...Kaj smo tu slučajno poslovalnica? Pojdi tja pa tam fektari.
Če kdo fehtari so to telemahovci in ti in tebi podobni idioti. Ja 5450 eden od telemahovih pocestnic, ki fehtarjo za nove uporabnike. Če nimaš kaj koristnega za povedat se spelji.Kaj smo tu slučajno poslovalnica? Pojdi tja pa tam fektari.
se pa morajo vedno oglašat neki bedaki z IQem na nivoju človeške ribce
Kakšne dosežke imaš ti do sedaj na tem forumu ne vemProsim?
Ta forum postaja kar greznica. Sam sem na tem forumu pomagal ogromno ljudem, ki imajo vsaj kanček zdravega razuma v sebi. Zaradi tebe in podobnih drisk pa je bolje, da se umaknemo![]()