Novo pri Telekom Slovenije III.

dnsd

Zelenc'
1. dec 2025
7
1
3
Operaterska mafija kartelno dviguje cene, tistim, ki so še tako bogati, da si to lahko privoščijo.
Reveže so že odpisali.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.989
4.131
113
Ne vem če ste zadnjič poslušali novo radijsko oddajo namesto "kje pa vas čevelj žuli", ravno o nezmožnosti gledanja športnih kanalov pri večini.
Na kratko - ponudniki športnih programov v nebo navijejo plačila pravic za predvajanje, kar seveda draži naročnine. Kar se mene tiče je edina rešitev striktno on demand paket; meni komot odklopijo 180 od 200+ programov, ampak si ne delam utvar, za tistih 20 bom plačeval najmanj enako kot sedaj.

Pa za tolažbo - v resnici imamo pri nas še zelo poceni telekomunikacije glede na ponudbo.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.989
4.131
113
Nimata vez, jaz imam v centu dve optiki TK in TM. :evil:

Malo jim je treba težit, pa najt še enih 5-10 sosedov, ki bi vzeli optiko, pa hitro monterji pridejo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
44.454
5.440
113
Bla bla bla.
Na robu Maribora, pa zaenkrat samo Coax Od Telemacha.
In antika od bakrenih paric.
Še v Romuniji so pred nami.
Jaz imam še sredi LJ vdsl od telekoma.....sicer so 2dni nazaj hodili po bloku za soglasja.....A1 pa pred 2mi mesci....

T2 imamo optiko že par let....samo jo ne odstopijo drugim....

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
2.020
53
48
Več kot pol milijona, skoraj 60 odstotkov slovenskih gospodinjstev, ima že dostop do njegovega najsodobnejšega optičnega omrežja.
To bi jaz zapisal takole: Skoraj 40 odstotkov gospodinjstev še vedno nima dostopa do optičnega omrežja in lahko uporabljajo samo zastarelo bakreno omrežje Telekoma, kar tudi pomeni, da nimajo na voljo minimalne hitrosti 100 Mbit/s, ki je bila za digitalno stoletje (priznam, ne vem na pamet in se mi ne da iskat - do konca letošnjega leta naj bi bilo tole) zahtevana, da je na voljo vsem do konca leta 2025.

• Všeč mi je
Reactions: CLIO15 in Kamele0N

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
44.454
5.440
113
Je za razmislit.....ampak sem pač taka lojalna stranka ki težko zamenja operaterja.....

Za zgubit ali za potrudit se?