Novo pri Telekom Slovenije III.

luka51

Guru
16. avg 2007
15.240
6.555
113
Ima kdo kak nasvet kam se lahko obstoječ dolgoletn uporabnik telekoma obrne, da shandla nek popust? Glih konkurenca kople optiko mimo bajte. Samo na 041700700 ne želijo slišat o nobenih ugodnostih, ki bi jih ponudile, da stranka ostane.

luka51

Guru
16. avg 2007
15.240
6.555
113
Trenutno mi telekom najbolj ustreza, zato bi ostal tukaj. Ampak ja. Če se ne premaknejo pa grem drugam.

raners

Guru
4. mar 2008
2.977
544
113
luka51 , jaz sem tudi dobil neke dodatne popuste (mislim da -10 eur na obe številki in še nekaj na neo C). Mislim, da sem jim pisal mail.. Al klical, ne spomnim se točno.. Ampak se da.. Samo na pravo osebo moraš naletet, ali pa jo zahtevat.. ;)

irwin

Guru
13. mar 2008
1.684
521
113
Ze kdo opazil da je na voljo nov app ( baje od vceraj), moj telekom. V startu zajeb. Mobi stevilk ki so vezane na nosilno stevilko so out. Jih ni videt. Lahko kdo preveri pri sebi

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
864
57
28
V novi aplikaciji Moj Telekom Mobi številk ne boš videl/upravljal. Vidiš jih na webu Moj Telekom oz. novi Moj Mobi aplikaciji.

• Jezen sem
Reactions: irwin

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.880
4.953
113
Sem jih že danes klical zaradi te neumnosti. Mobi številke so iz appa pobrisali, ker pač imajo nov app za mobi.

Kar pa seveda pomeni tudi, da bom moral plezati na drevo po sim kartico, da bom lahko številko ponovno prijavil v novo aplikacijo, saj kamera ne sprejema sms sporočil.

Niso ravno kaj dosti premislili tega, da forsirajo v nov app, saj njim ne bo treba plezati do vseh sim kartic.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: irwin in Kamele0N

irwin

Guru
13. mar 2008
1.684
521
113
Biseri od razvijalcev. Sploh mobi uporabniki nimajo pametnih telefonov. Pa se pejd upravljanje mob stevilke. Upam da vrnejo upravljanje mobi stevilk na nosilno narocnisko razmerje.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in Eden

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.878
1.113
113
V novi aplikaciji Moj Telekom Mobi številk ne boš videl/upravljal. Vidiš jih na webu Moj Telekom oz. novi Moj Mobi aplikaciji.
Prej je bil "Moj Telekom" po novem je pa "Moj Mobi".
Meni se je ob prijavi na novi aplikaciji številka in vse ostalo (dobroimetje) avtomatsko preneslo. Če pa klikneš na gumb "napolni" se pa pokaže številka.
Aplikacijo Moj Mobi imam pa sigurno že en mesec.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.880
4.953
113
Meni ponuja samo prijavo s številko in ne ime/geslo kot je bilo na moj telekom. In ker verjetno potrjujejo preko sms bo pač treba do vseh odročnih številk in ročno potrjevati.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.880
4.953
113
Vem katera je številka, saj so še zmeraj videne na WEB dostopu. Samo iz aplikacije so izginile. Ampak ko želiš dodati številko v app je ponavadi poslan sms, na kameri na drevesu pa smsa ne morem prebrati. Torej moram tja, fizično odstraniti SIM iz naprave in ga vstaviti v telefon, prijaviti številko v app, in potem spet vstaviti kartico v napravo. Pač šalabajzarji na delu. Verjetno bi jih ubilo, če bi omogočil prjavo za user/pass in pobrali samo mobi številke iz profila.

Edit: vidim, da si vmes že ugotovil kje leži problem.

Te mobi kartice so idealne za kamere na terenu, vsakega prvega v mesecu naložiš gor 20 gb iz osnove in nekaj eur za samodejno podaljševanje in zadeva dela v nulo. Razen seveda, ko programerji dobivajo "kreativne" ideje.

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.276
2.291
113
Saj so poslali mail, da se bo to zgodilo.

Vsi ti api so brez veze. Spletni Moj Telekom še vedno deluje kot prej. Na Moj Mobi so le okleščene funkcionalnosti.