Novo pri Telekom Slovenije III.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.714
4.705
113
Nobeden se ne pritožuje in vsi so srečni :valjamse: :bonk:
Kot glavni razlog za občasno prikazovanje oglasov so navedli, da s tem zagotavljajo brezplačnost storitve ogleda nazaj za vse njihove uporabnike televizije.

Brezplačno :valjamse::valjamse::valjamse::valjamse: pa kje najdejo te PR genije?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.537
2.458
113

erikson

Guru
25. avg 2007
23.741
7.456
113
Drži, zberite se zopet peciklisti pa obkrožite Telekom, razbijte nekaj smetnjakov, kot takrat....
25 let je od tistih pravih protestov proti Telekomu. Zdaj bodo všečkali objavo oziroma vabilo, prišli pa ne bodo.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.714
4.705
113
Dokler vztrajajo pri 64/64 ko porabiš podatke je tole delno uporabno. Nekateri sicer porabijo izjemno malo in bi jim taka ponudba najbrž kar ustrezala.

Predvidevam pa, da iz naročniške številke pri Telekomu razmeroma težko prestopiš na Mobi ali?

raners

Guru
4. mar 2008
2.939
525
113
Hmm, ta "Mobi C" je verjetno daleč najcenejša "mesečna naročnina" za neomejene klice in podatke za 6,99 eur, kajne? In če še potem ujameš tiste akcije 10+10 eur za polnjenje mobi računa, to pomeni 3,5 eur na mesec za neomejene klice in podatke.. Ali sem kaj spregledal pri tem izračunu?

Je še sploh kaka prednost, da vztrajamo na naročnini paketov NAJ? V naši družini plačujemo 1x NAJ C, 1x druga številka in 1x SUPR NAJST. Še je kaka prednost, da vztrajamo na teh naročninah ali gremo lepo na MOBI C? Izgubimo kaj?

• Všeč mi je
Reactions: delavec44 in urby20

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.227
402
83
Goriska
Hmm, ta "Mobi C" je verjetno daleč najcenejša "mesečna naročnina" za neomejene klice in podatke za 6,99 eur, kajne? In če še potem ujameš tiste akcije 10+10 eur za polnjenje mobi računa, to pomeni 3,5 eur na mesec za neomejene klice in podatke.. Ali sem kaj spregledal pri tem izračunu?

Je še sploh kaka prednost, da vztrajamo na naročnini paketov NAJ? V naši družini plačujemo 1x NAJ C, 1x druga številka in 1x SUPR NAJST. Še je kaka prednost, da vztrajamo na teh naročninah ali gremo lepo na MOBI C? Izgubimo kaj?
Tako je... Mene odvrača, da v tem trenutku ne grem na Mobi samo to, da nima VOWIFI in VOLTE.

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
548
95
28
širne planjave Dolenjske

Ni VoLTE, ni VoWIFI, odvisno če to je to pomembno.

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.597
486
83
Kje je potem fora da prodajajo telefone ala Doro 4G za starejse kao boljsi zvok v pogovoru ce imajo mobi paket? Nateg?

raners

Guru
4. mar 2008
2.939
525
113
Ni VoLTE, ni VoWIFI, odvisno če to je to pomembno.
Sem vedno mislil, da je to odvisno samo od telefona..
-VoLTE je voice over LTE - kaj se tu pozna, če tega nimaš? Slabša kvaliteta zvoka?
-VoWIFI je Voice over wifi - to pa ti pride prav, če ni gsm signala, imaš pa wifi, kajne? Ali če imaš wifi, potem vedno uporabi wifi?

Zakaj sta ti 2 funkciji tako pomembni?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.534
11
38
Tako je... Mene odvrača, da v tem trenutku ne grem na Mobi samo to, da nima VOWIFI in VOLTE.
+1. Sem dolga leta bil na Mobiju, samo da pa v letu 2025 ne dela net, ko govorim pač ne hvala. In ja, če sta oba na VoLTE je kvaliteta zvoka neprimerljivo boljša, klic se vzpostavi v trenutku in ni več tistega nadležnega hreščanja po raznih zvočnikih predno sprejmeš klic. Zato sem šel na NAJ C. Zame vredno vsakega evra, za koga pač ne.

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.597
486
83
Pri osnovnem modelu trotl mobilca pricakujes da bo teleoperater podpiral vse njegove funkcije brez "doplacil" sploh ker ga sami prodajajo. Cist ali izboljsan zvok iz aparata je pri stari osebi bolj pomemben kot e posta v menuju le tega.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.590
830
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pri osnovnem modelu trotl mobilca pricakujes da bo teleoperater podpiral vse njegove funkcije brez "doplacil" sploh ker ga sami prodajajo. Cist ali izboljsan zvok iz aparata je pri stari osebi bolj pomemben kot e posta v menuju le tega.

Saj operater jih podpira... samo je treba pač plačat malo več ... :p

Mimogrede... to NI osnovani model... osnovni model je tisti brez 4G ...