Nova zmaga feministk - feminizem, politična korektnost in podoben bullsh1t

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
32.527
14.130
113
Tole me pa prav zanima komentar koga od podpornikov politične korektnosti katerih tu na forumu ne manjka...
8min
Political Correctness is fascism pretending to be Manners

 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
32.527
14.130
113
Še kar nobenega komentarja s strani zagovornikov politične korektnosti kar se tiče poante videa? Pa menda ja niste ostali brez besed? Ali pa še slabše - sploh ne pogledali prispevka, ker se zna zgodit, da boste slišali nekaj, kar vam ni najbolj všeč? Res me zanimajo morebitni kontraargumenti.
 
  • Všeč mi je
Reactions: 8888

ferdo

Guru
3. sep 2007
9.917
3.736
113
Ljubljana
hmpg.net
Evo lahko boste onaniral tule, ali pa celo odprite novo temo:
Finska predsednica - rožnata. Ima dve mami. Pa je vseeno postala predsednica države
 

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Zato, ker so zenske zaradi emocij in posledicne nestabilnosti na tem podrocju (custvena nestabilnost), neprimerne za vodje. Tudi v odnosu moski zenska mora biti dec, dec in udariti po mizi tako bo. Je kapitan ladje. Je generalni direktor in zenska prva s katero se posvetuje. Ampak koncna odlocitev je njegova. Tako smo narejeni in raznoliki. Tako razmerje zenske hocejo. Zal dragi fantje v dvajsetih letih danes. Enkrat boste morali odrasti.
 

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
578
113
Bejžnobejž bi zapisala Jagababa, ki ste jo uspešno nagnali s foruma.
Nihče ni nikogar nagnal.
Nenehno komentiranje, prepiranje, dokazovanje SVOJEGA prav, vzame človeku veliko energije.

Mora biti socialc (da je cel dan doma), ali pa penzič, kot sem sam...

Imajo na Slotechu eno tako in jo virtualno/besedno hebejo, da se kadi. Nick Hipatija. Nekateri so jo že preimenovali v Histerija. Babja feministična histerija.

Je proti pornografiji, proti Vodebu, proti moškim kot takim, proti kurtzem, proti skoraj vsemu, razen njenemu "spolu" in njihovim špranjam...
Pa še (lastne) špranje se sramuje. Bi bila raje oné, če bi se dalo!
 

Priponke

  • 4mjesto.jpg
    4mjesto.jpg
    37,2 KB · Ogledi: 157
I

Izbrisan uporabnik #9334

Bejžnobejž bi zapisala Jagababa, ki ste jo uspešno nagnali s foruma.

Ka ti nisi pomagal? Sej to je pa bila vsealterjevska akcija, komaj smo se hudiča znebili. Na koncu je bilo treba še tri šefle vode zagnati za njo, da ne bi več nazaj hodila . :confused:

johannes , :zmaga: , to je taprav dec. Ne pa tko kot naše babnice...
 

Navid

Majstr
3. dec 2007
243
255
63
Zato, ker so zenske zaradi emocij in posledicne nestabilnosti na tem podrocju (custvena nestabilnost), neprimerne za vodje......

Če smo bolj natančni zato, ker ženskam ni bilo potrebno razrešiti Ojdipovega kompleksa. Pravi moški je moral "s tem opraviti" že v otroštvu, zaradi česar se mu je razvil močni Nadjaz, z njim pa tudi čut za moralno razsodnost. Manjko tega se odraža med drugim tudi, kot ti praviš, čustvena nestabilnost.
 
I

Izbrisan uporabnik #9334

Nič Ojdipov kompleks. Podaljšek moraš imeti, to je.
Punce pa predvsem rade lapajo, zelo uživajo v tem. Tudi petelin kuro kljune po buči, da bo vedela da gre za telefonijo. Svet je tako narejen.
 

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Ne, bolj preprosto je, ce izhajas iz evolucije smo deci tisti, ki smo morali vedno poskrbeti za varnost in iti skozi vse sorte neumnosti. Na zenskah je rojevanje in skrb otrok do pubertete. Potem smo spet deci na vrsti za vzgojo. Ampak vecina novodobnih starsev se tega ne zaveda in dela neumnosti. Da se fotr prebuja ponoci in skrbi za otroka ali ga vozi v vozicku na sprehod. Fuck that! Dec spat, sluzba, prinese domov hrano, kasneje (+7let) vzgaja otroka. Tud s palco, ce je treba. Prenasa izkusnje.
Ne pa, da fuknjene babnice na mobitelu cel dan, frizerju, na manikuro in s prijateljicami po koncertih, dec pa doma plenice menjat. Nic cudnega, da je vse zmesan.