Ne naj, ampak je. Changan Deepal SL03:Kaj pa nova Mazda 6e? S 68kw baterijo stane po odbiti subvenciji dobrih 31k eur, kar je glede na velikost (490+cm) odlicna cena. Bi pa naj bil preoblecen kitajec?
sj druge izbire nimajo. V svojo EV platformo ne vlagajo, CO2 kredite rabijo, torej al kupit odpustke al pa it v badge engineering.Testne voznje ni, ker avta se ni v Sloveniji, kolikor je meni znano.
Mi je pa zanimivo, da je sla Mazda v to. Ker obcutek za volanom in filing pri voznji je pri mazdi najbolj vazen. No vsaj bil je.
Lep clanek.![]()
Samomorilsko? V Umag in nazaj z malimi električnimi avti v enem dnevu ...
Iz Ljubljane v Umag in nazaj v majhnem električnem avtu, napolnjenim s počitniško prtljago: nočna mora, časovno neizvedljivo v razumnem času ali pa v resnici nekaj povsem običajnega? Preizkusili smo in s seboj za primer, da bi nam bi bilo preveč dolgčas, vzeli še žogo.www.zurnal24.si
A obstajajo kakšni V2L adapterji tudi za vozila, ki sicer ne podpirajo tega?V2L je zakon
BDW: Prvi test adapterja, ki naj bi premogel 3,6kW je bil z staro veliko kotno brusilko brez mehkega zagona
Poglej priponko 100119
Če imaš to možnostLep clanek.
Torej v tole grupo bo spadal tudi R5 ?!
Pozabili so napisati realno uporabo - da EV ne stoji "brez veze" ko caka voznika, ampak se takrat da POLNIT![]()
No vsi resni hoteli bodo v kratkem imeli polnilnico.A obstajajo kakšni V2L adapterji tudi za vozila, ki sicer ne podpirajo tega?
Sicer pa jaz ne bi pretiraval z obremenitvjo. Za Kio (če se prav spomnim Niro ali je bila Hyundai Kona) vem, da je en to testiral, pa mu je nekaj skurilo. Vendar sedaj ne najdem več linka.
Če imaš to možnost.
Ker za marsikoga je popolnoma normalno, da pride v hotel, razloži avto, potem ga pa pelje na polnilnico in z EV skuterjem nazaj v hotel. Mnjah.
Napisal sem primer znanca, EV vernika. Polnilnica je bila še brezplačna, kaksno leto nazaj je bilo to. Če se prav spomnim nekje 3km od hotela.Hotel je slaba primerjava... Od kar spremljam, kar je res zgolj od nabave svojega, se nisem bila v hotel(čk)u brez polnilnice.
Počasi se zadeva res izboljšuje. Ampak se zna zgoditi, da ostaneš pred zasedeno polnilnico in moraš potem plane prilagodit, da avto vštekaš/izštekaš.No vsi resni hoteli bodo v kratkem imeli polnilnico.
Še Apartmaji!!
Dvomim, da na lahek način. Če je polnilnik samo usmernik za polnjenje bi moral dodati še razsmernik za dajati nazaj ven.A obstajajo kakšni V2L adapterji tudi za vozila, ki sicer ne podpirajo tega?