Mazda MX-30 Advantage, 10/2022, 18.500km, še 3 leta SPLOŠNE garancije in 5 let garancije na baterijo. Cena s subvencijo po mojem mnenju bagatela. Lool, starejši e-upi s precej več km in četrt te opreme so skoraj dražji. Da niti ne omenjam vožnje. Iskanje sem pričel z eGolfom, ampak enostavno ni cenovno konkurenčen.Super, čestitke!
Povej kaj več o avtu
Bom preživel, v bistvu mi dol visi za mnenje drugih.Zdaj pa si pristal v osovraženi skupini ljudi.
Za vedno vec problemov smo krivi vozniki EV.
Ce smo za kamioni jim ni vsec
Ce se po splitu vozimo s 150+ jim ni vsec.
Bedaki smo ker smo 700km vozil 14 ur, z dizlom bi to prevozil v 5 urah.
Elektrika na poti te je stala toliko kot bi te nafta ali celo vec.
tak da ti popust na lizing dajo na račun kot "paket ugodnosti" ki ga moreš sorazmerno vrnit če se lizing poplača predčasno.Kako?
Poglej cene v Nemčiji, je bila v spodnji tretjini.Ce ni skrivnost, koliko si odcenkal?
Nisem iskal SUVja, iskal sem poceni drugi EV avto. Potem se je postopoma budget nekoliko dvigoval.Samo iz zanimanja, mtl, kako to da nisi Kone, ce si iskal kao suva ali pa kia niro?
Valda je. se boji da bi mu kdo kaj prispevalCe ni skrivnost, koliko si odcenkal?
Pa te garancije dejansko veljajo tudi v SLO?Mazda MX-30 Advantage, 10/2022, 18.500km, še 3 leta SPLOŠNE garancije in 5 let garancije na baterijo. Cena s subvencijo po mojem mnenju bagatela. Lool, starejši e-upi s precej več km in četrt te opreme so skoraj dražji. Da niti ne omenjam vožnje. Iskanje sem pričel z eGolfom, ampak enostavno ni cenovno konkurenčen.
Očitno so me leta ujela, ker sem postal dedi s kvazi SUVjem.Sem v nakupu klobuka.
![]()