nlb klik

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.074
4.089
113
Ljubljana
hmpg.net
Xiaomi ni čisto standardna verzija Androida, so pa manj različni kot Huawei. Xiaomi je pred časom (2021) ukinil Google Play iz svojih telefonov.

Vojnik

Guru
16. apr 2017
1.508
1.021
113
Se ne bi cudil, ce ne bo NLB ponudil placljivo verzijo Klika, kjer bos placal npr. 1 EUR mesecno, da ne bos imel reklam. :cool:

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.108
7.535
113
Glede na to, da pod "reklame" mislim razne njihove ponudbe za kredite, varčevanja, zavarovanja,..., dvomim. Pa da so se v stroske metali zato, da so gumbe po strani premetali, da ja moraš vse pregledat...

So neobanke se veliko bolj nadlezne s tem. Pa še z maili te spamajo, da avtomatsko brišeš. Ko pa kaj rej relevantnega pošljejo pa pol spregledas. Kar se nadlegovanja tiče, so naše banke amaterji proti njim.

• Všeč mi je
Reactions: Vojnik

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.992
2.057
113
Hmm, od Revoluta dobim mail le, ko spremenijo pogoje. Katera točno je tista tečna?

Saj se da v appu izklopiti vse razen obveznega (pomembnega).

• Všeč mi je
Reactions: Vojnik

Vojnik

Guru
16. apr 2017
1.508
1.021
113
prvič slišim da so reklame v nlb kliku in payu pa kar uporabljam :)
Zame je to, da imas v mobilnem kliku oglas za hitro kredit reklama. Trenutno imas sicer “Kaj je novega” in te vidi potem na spletno stran. No, nivega ni nic razen tega, da so gumbe premetali. Po dveh updatih na IOS ima se vedno bug.
Kar se pa funkcij tice je pa to cista osnova glede na to, da se Brodnjak kurci, do imajo najvec IT zaposlenih.

se kurcevega Flika ne more integrirat, da je govorim skladov, trgovanka z delnici. Kaj sele, da bi preko open bankinga kaksen drug racun povezal, ipd.

skratka, ko ne bo vez reklame za kej je novega, bo reklama za kredit, ali pa kaksen drug njihov produkt.

Vojnik

Guru
16. apr 2017
1.508
1.021
113
Glede na to, da pod "reklame" mislim razne njihove ponudbe za kredite, varčevanja, zavarovanja,..., dvomim. Pa da so se v stroske metali zato, da so gumbe po strani premetali, da ja moraš vse pregledat...

So neobanke se veliko bolj nadlezne s tem. Pa še z maili te spamajo, da avtomatsko brišeš. Ko pa kaj rej relevantnega pošljejo pa pol spregledas. Kar se nadlegovanja tiče, so naše banke amaterji proti njim.
To, da bobo zaracunavali “reklame” sem mislil srkasticno, ker pri NLB bo kmalu zrak v njihovih poslovalnicah placljiv.
Kar se tice Neo bank. N26, ki ga sicer ne uporabljam res kar naprej ponuja moznost za nadradnjo v visji paket.

Pri Revolut imam Ultra paket. Ni nobenih reklam, tudi oznacis v katerih primer sploh zelis, da te kaj obvescajo. Mene npr. samo ob spremembah splosnih pogojev.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.563
816
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Eni bodo itak vedno (ampak res vedno) našli kaj za jamrat…. Ni mi jasno, zakaj sploh vztrajajo na NLB… meni recimo aplikacija od Revoluta nikakor ni všeč… in mi je Klik precej bolj uporaben… Ampak jaz ne uporabljam raznih kripto funkcij in podobnega… Prav tako bi v aplikaciji Trade Republic kaj imel drugače... Tudi v aplikaciji od N26… Je pa tako, da ce je volja, se tudi navadiš na uporabo…. Nikoli ne bo všeč vsem… Važno da deluje, ko nekaj rabiš…