Nlb sicer ima, ampak so tudi placljiva in sama od sebe jim ne dam nič, mi pokradejo dovolj
Kolikor vem, instant SEPA nic dodatno ne stane...
Nlb sicer ima, ampak so tudi placljiva in sama od sebe jim ne dam nič, mi pokradejo dovolj
SEPA stane, ne instant...
Jaz se vedno cakam odgovor BS glede na tole... In ali je OK, da NLB samovoljno to spreminja in če sme uporabljati pridobljene podatke na tak način.
Je še kdo pisal kam, razen na forume in cjatnge (kar je enako), in dobil kaki odgovor že?
Nič še. Tudi ZPS nič ne odgovori. Bi bilo zanimivo, če bi ZPS naredil še primerjavo bančnih storitve v SLO in druguh državah EU in bi videli, samo daleč najdražji.Ali je kdo kaj novega dobil na tole temo?
Kakorkoli se odločijo, odgovor bo najbrž moral biti?
Če prav razmislim, mi že nekaj časa NLB deluje bp, očitno spet prihaja prehodno obdobjeSuper, jaz skoraj vsak dan dobim nekaj da moram posodobit NLB klik. Ko sem ta zgornji mail dobil sem mislil da me spet en phisher zaj**ava. Ziher se bom spet zafrkaval z novo verzijo zaradi rootanega telefona - me prav zanima kaj bodo tokrat izumili - nazadnje so na nlb pay odkrili unlocked bootloader... btw a kdo ve a te nlb bančne aplikacijelaufajo na GrapheneOS-u?