O, hudiča, 3,1 tone ima tole?
Da ne boste preveč ugibali....
Ok zdaj pa mi pojasni glede na ocenjeno prodajno vrednost z vsemi stroški = 80.000 USD + popravilo, kako tak avto pade na 30.000 €?Ekonomska gor al dol, 62k Usd se je prodal,
Po moje ni tak hudo bil razbit, glede na prodano ceno.
Je pa to 5m dolga, 2+m siroka in 2.5t velika "cezoceanka". Za nasa ozka parkirišča in ulice....za razmislit...To je NDM, drugače pa ima cca 2.5T
Danska
Verjetno je ta, sem imel namen kupiti več kot 3 mesece nazaj, cena je bila 30k, so baje imeli prodanega, čakali ureditev leasinga.
Vsake 3 dni sem jih klicaril več kot mesec dni, sem jim ponujal 30k gotovine.
Vsaki dan isto, čakamo odgovor iz banke...
2 meseca nazaj pa so.me klicali, da je avto na voljo, jaz sem pa vmes kupil iz Danske.
Btw, en je nekaj omenjal, da naj bi nekaj bilo narobe. Kaj konkretnega?
Nima 6 sedezev, 3x po 2?Je pa to 5m dolga, 2+m siroka in 2.5t velika "cezoceanka". Za nasa ozka parkirišča in ulice....za razmislit...
Sem jo peljal pred leti nekaj 10km , sploh ne po mestu, pa je se tam bila velika.
Se nekaj o njej
Ina 6 sedezev, srednja vrsta je elektricno nastavljiva in ni poklopljiva. Zato v njej ne boste "campirali".
5/7 sedezne so sedezi manual in so poklopljivi v ravno dno
Vseeno, srednja cena recimo. Mislim zanima me zakaj je taki hype okoli Tesel.Katera?
Kako se telefonira z Apflom ali Samsungom Z/S? No zato je hype.Vseeno, srednja cena recimo. Mislim zanima me zakaj je taki hype okoli Tesel.
Kupil sem ga tu, z znano zgodovino 20 do 25 procentov ceneje, kot v DE.Danska
Zadnjic mal zalaufam mobile in na dansk m najdem Y ki je bil vsaj 10k cenejsi od nemske konkurence. V cem je fora?
Je bila prodajalcu ukradena "indentiteta"?
Avtonje se vedno v oglasu , ce bi fejk oglas bi ga mobile ze verjetno izbrisal.
I found an interesting offer! Take a look:
Zakaj si ti kupil na danskem in ne 3x bližje na bavarskem.
Se bolj zanimivo je to da samo ta prodajalec na Danskem prodaja 2 Y AWD (en perfirmace in ta awd) . Drugih ni. WTF