Nategatorji !!!!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
51.464
9.053
113
pri taščici
Da ne bo slucajno po registraciji prijavljen kot ukraden. In bos dobil obisk policajev na dom.
Ekonomska totalka je lahko tole zarafi dragih nadomestnih delov in drage servisne ure v USA.
Na vzhodu pa se tole verjetno popravi z rabljenimi deli iz donatorskih vozil (ali ukradenimih?) do "malice" za placo ali dve ;). Samo logistika z deli mora laufat (rrr....) pa kleparjev in licarjev mora biti vec kot je dela za njih. In pri popravilu takega avta zasluzijo vec kot pri popravilu stare Lade Samare.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
51.464
9.053
113
pri taščici
To je NDM, drugače pa ima cca 2.5T
Je pa to 5m dolga, 2+m siroka in 2.5t velika "cezoceanka". Za nasa ozka parkirišča in ulice....za razmislit...
Sem jo peljal pred leti nekaj 10km , sploh ne po mestu, pa je se tam bila velika.
Se nekaj o njej
Ina 6 sedezev, srednja vrsta je elektricno nastavljiva in ni poklopljiva. Zato v njej ne boste "campirali".
5/7 sedezne so sedezi manual in so poklopljivi v ravno dno

Hanzi

Guru
27. jul 2007
51.464
9.053
113
pri taščici

Verjetno je ta, sem imel namen kupiti več kot 3 mesece nazaj, cena je bila 30k, so baje imeli prodanega, čakali ureditev leasinga.
Vsake 3 dni sem jih klicaril več kot mesec dni, sem jim ponujal 30k gotovine.
Vsaki dan isto, čakamo odgovor iz banke...
2 meseca nazaj pa so.me klicali, da je avto na voljo, jaz sem pa vmes kupil iz Danske.

Btw, en je nekaj omenjal, da naj bi nekaj bilo narobe. Kaj konkretnega?
Danska
Zadnjic mal zalaufam mobile in na dansk m najdem Y ki je bil vsaj 10k cenejsi od nemske konkurence. V cem je fora?
Je bila prodajalcu ukradena "indentiteta"?
Avtonje se vedno v oglasu , ce bi fejk oglas bi ga mobile ze verjetno izbrisal.
I found an interesting offer! Take a look:
Zakaj si ti kupil na danskem in ne 3x bližje na bavarskem.
Se bolj zanimivo je to da samo ta prodajalec na Danskem prodaja 2 Y AWD (en perfirmace in ta awd) . Drugih ni. WTF

Hanzi

Guru
27. jul 2007
51.464
9.053
113
pri taščici
Na street view mi ne deluje ravno kot nek prodajalec z rabljenimi avti.
Jih pa ima naprodaj 12 in vsi sumljivo poceni ter brez nesrec.
Iz preteklosti pa vem da so ICE avti na danskem bili dragi kot žafran

B81

22. jul 2007
40.683
13.216
113
Je pa to 5m dolga, 2+m siroka in 2.5t velika "cezoceanka". Za nasa ozka parkirišča in ulice....za razmislit...
Sem jo peljal pred leti nekaj 10km , sploh ne po mestu, pa je se tam bila velika.
Se nekaj o njej
Ina 6 sedezev, srednja vrsta je elektricno nastavljiva in ni poklopljiva. Zato v njej ne boste "campirali".
5/7 sedezne so sedezi manual in so poklopljivi v ravno dno
Nima 6 sedezev, 3x po 2?

In kaksen je domet, da je taka scena okoli ene Tesle?

Podobne teme