Posljedice Euro 7 emisijske norme: Volkswagen je na njemačkom tržištu već povisio cijene automobila! – Revija HAK
Radi se o povećanim troškovima za proizvodnju automobila s nižim emisijama
revijahak.hr
revijahak.hr
Drugič v nastavitvah izključi samodejno zaviranje pri vzvratni vožnji, pa boRavnokar imel čudovito izkušnjo s homoseksualnim sporom radarjev. Želel z bimerjem zapeljat rikverc iz parkinga, zadaj pa ( ene 8m stran) prizgana starejsa tesla. Bimer ni sel rikverc, pa da ga jebes. Vsakih 20cm je zabremzal na ful, kot da zaznava trdno oviro za ritjo ali stranski promet. Kako minuto sem skakal po 20cm nazaj, folk buljil kaj dogaja....

RTFMRavnokar imel čudovito izkušnjo s homoseksualnim sporom radarjev. Želel z bimerjem zapeljat rikverc iz parkinga, zadaj pa ( ene 8m stran) prizgana starejsa tesla. Bimer ni sel rikverc, pa da ga jebes. Vsakih 20cm je zabremzal na ful, kot da zaznava trdno oviro za ritjo ali stranski promet. Kako minuto sem skakal po 20cm nazaj, folk buljil kaj dogaja....
Ni vredno, enkrat mi bo žalDrugič v nastavitvah izključi samodejno zaviranje pri vzvratni vožnji, pa bo.
Verjetno ima tudi BMW to možnost, če že smernike brez veze tlačijo v avte.![]()
Saj to veš, da gre tudi v obratno smer, če se že samodejno ne vključi nazaj ob ponovnem zagonu vozila.Ni vredno, enkrat mi bo žal
Upam, da tudi kakšne blondinke.To je LGBT scena.Saj to veš, da gre tudi v obratno smer, če se že samodejno ne vključi nazaj ob ponovnem zagonu vozila.
No ja, si pa vsaj pozornost mimoidočih pritegnil z ritanjem.Upam, da tudi kakšne blondinke.
Samo res koga briga kaj se dogaja po EU. Če bodo dražji, bomo od kitajcev kupil. Koga briga kaj bo s kmetijstvom, če bo predrago bomo od brazilcev kupil. Koga briga za vse kar bomo ustvarjali, vse itak kitajci pocen delajo, če pa oni ne bodo pa indijci. Koga briga saj vsak mesec pride plača... ups.. tukaj pa mindset lahko hitto zataji.. a ne?Ob takih člankih samo še zazeham odkar spremljam samo še kaj novega električnega imajo za pokazat kitajci in kateri je ta teden še cenejši in boljši od tistega prejšnji teden.
Pa koga k*rac briga katerič letos je vw spet podražil svoje nekonkurenčne polizdelke.
Tole avtomatsko zaviranje je čist cool. Meni 2x rešilo uničen zadek avtomobila in sem zelo hvaležen da polizdelek ima to funkcijo. Ampak ježek ne ve da počasi lezeš nazaj z nogo na bremzi in ne na gasu in potem tega zaviranja na polno ni, ker avto ve, da se zavedaš da je za teboj ovira.Drugič v nastavitvah izključi samodejno zaviranje pri vzvratni vožnji, pa bo.
Verjetno ima tudi BMW to možnost, če že smernike brez veze tlačijo v avte.![]()
Bingo. Jaz ne bom nikoli odpustil "manj za več" iz časa po koroni (npr. 450% rast dobička pri vw leta '22). Dobičkov je bilo dovolj, da se pripravijo na spremembe. Požrešnost in nora zelena politika sta uničila evropsko avtomobilsko industrijo, ne pa jaz, ki glasujem s svojo denarnico.Samo res koga briga kaj se dogaja po EU. Če bodo dražji, bomo od kitajcev kupil. Koga briga kaj bo s kmetijstvom, če bo predrago bomo od brazilcev kupil. Koga briga za vse kar bomo ustvarjali, vse itak kitajci pocen delajo, če pa oni ne bodo pa indijci. Koga briga saj vsak mesec pride plača... ups.. tukaj pa mindset lahko hitto zataji.. a ne?