Najrajš mam pa turistično sezono pa idiote v teslah, ki se mi vlačijo 56 na uro. Ko ga prehitiš, pa po gasu, ko trinajstletni kreten. 6 sekund pa to... V tem tednu že 2x, obakrat tesla... očitno se vzpostavlja en trend, podoben rabljenim premijam.
Midva se očitno še nisva srečala.Mene osebno bolj moti, da praktično ni EVja na cesti, ki bi na avtocesti vozil po omejitvah. Vsi 90 - 100 in ovira na cesti.

Midva se očitno še nisva srečala.
Sicer pa kako bi se, če sem prehiter zate.
BTW: trenutno je skoraj tretjina AC MB-KP pod 90 km/h.
Malo boljše, zgledaKako pa to funkcionira na evropski premiji?
Najrajš mam pa turistično sezono pa idiote v teslah, ki se mi vlačijo 56 na uro. Ko ga prehitiš, pa po gasu, ko trinajstletni kreten. 6 sekund pa to... V tem tednu že 2x, obakrat tesla... očitno se vzpostavlja en trend, podoben rabljenim premijam.
Zajebano.Najrajš mam pa turistično sezono pa idiote v teslah, ki se mi vlačijo 56 na uro. Ko ga prehitiš, pa po gasu, ko trinajstletni kreten. 6 sekund pa to... V tem tednu že 2x, obakrat tesla... očitno se vzpostavlja en trend, podoben rabljenim premijam.
Jah, ni prijetno ne. Pa nimam ravno švoh avta, ampak ovinek je tud hitro blizu. Potem se pač cijaziš za retardom, imam še predober spomin na take situacije s časov, ko sem imel katro....Zajebano.
Tudi za take obstaja palica, če poznaš cesto in sicer prehitevanje z zaletom. Zasluga temu gre mladosti in prehitevanju s 60KM jajci.Najrajš mam pa turistično sezono pa idiote v teslah, ki se mi vlačijo 56 na uro. Ko ga prehitiš, pa po gasu, ko trinajstletni kreten. 6 sekund pa to... V tem tednu že 2x, obakrat tesla... očitno se vzpostavlja en trend, podoben rabljenim premijam.
) grem na zavoro in nazaj, ker so se okoliščine spremenile.
Sej pravim, sem doživel to s katro kot mulc, mi ni za ponovit. Poleg tega, da je sedaj hitrost konkretno višja in ovinek prej prileti.....greš v škarje, BTK, bodo že drugi reševali. Sej če ima oni teslo, pa potem pogledate posnetke (če ste pri zavesti).
![]()
Mene osebno bolj moti, da praktično ni EVja na cesti, ki bi na avtocesti vozil po omejitvah. Vsi 90 - 100 in ovira na cesti.
večinoma je res tako, amenEV je na cesti nepremičnina, ker jih vedno podzavestno skrbi za doseg (in so ga primarno kupil za šparanje). Ko ga nekdo hoče prehitet, se spomnijo dobrih starih časov, ko so bili na drugi strani in stisnejo gas. Rešitev je, da mu 2x nakažeš, da ga hočeš prehitet in bo stisnil gas. V tretje ga bo spet začel skrbet doseg in boš lahko pičil mimo normalno, on bo imel delo z izklapljanjem klime/gretja.
Na avtocesti je enako. Če slučajno naletiš na EVja, ki pelje celo po omejitvi (večina je globoko pod njimi), pa ti gre na živce, ker se ne umakne, ne rabiš čakat dolgo, ker bo sigurno padel nazaj na 90. Če se ti ne da čakat, ga vzpodbudi (žmig žmig), da stisne do 150. Sledi sigurni umik desno in 90, ter tapkanje po zaslonu za klima off.