Matematicna naloga iz 3 razreda ?

AndrejD

Guru
20. jul 2007
8.088
1.672
113
Zan je star 9 let. Njegova mamica je 4 - krat starejsa od njega. Zanov brat je 4 leta starejsi od njega. Koliko je kdo star ?

dask

Majstr
21. sep 2023
922
1.071
93
Čak, a to so matematiko pisal al slovenščino? Trotla ki takle test zastavi je potrebno mal po zdravju vprašat, ker to je navadno j... v glavo.

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.873
9.092
113
Čak, a to so matematiko pisal al slovenščino? Trotla ki takle test zastavi je potrebno mal po zdravju vprašat, ker to je navadno j... v glavo.

Dobro, a ste kdaj kaj v solo hodili? Poleg vsega te skusa nauciti tudi bralnega razumevanja in sledenja navodilom. S tem, da to ne pade na testu enkrat slucajno, take finte jih drilajo ze prej in ne more biti presenecenje.

dask

Majstr
21. sep 2023
922
1.071
93
Dobro, a ste kdaj kaj v solo hodili? Poleg vsega te skusa nauciti tudi bralnega razumevanja in sledenja navodilom. S tem, da to ne pade na testu enkrat slucajno, take finte jih drilajo ze prej in ne more biti presenecenje.
Tole nima veze s šolo, to je jebanje, še enkrat bolj jasno zapišem. Čist enostavno. S takimi idiotizmi se ne preverja znanja ampak lovi napake. V šolo sem pa hodil dovolj in še več, da mi je to jasno.

• Všeč mi je
Reactions: damo

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
4.294
-692
113
150.000.000 km away
Mah, to so interne(tne) šale, ne pa =banje.

Npr.
Profesor vpraša: "Koliko žarnic je v razredu?" Študent jih prešteje 12 in odgovori "12"
Profesor pa reče: "Napaka, 13. Še eno imam v žepu."

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.873
9.092
113
Tole nima veze s šolo, to je jebanje, še enkrat bolj jasno zapišem. Čist enostavno. S takimi idiotizmi se ne preverja znanja ampak lovi napake. V šolo sem pa hodil dovolj in še več, da mi je to jasno.

Ne, to je bralno razumevanje. Ce se zajebes, to ne pomeni, da te jebajo. Razumeti, kaj nekdo zeli.od tebe je prva za nekatere vecno nepremostljiva ovira, ampak brez tega ni nic. Da se naučiš poslušat v 3. razredu je to edino pravilno, kasneje je kazen za povrsnost vedno visja.

dask

Majstr
21. sep 2023
922
1.071
93
Ne, to je bralno razumevanje. Ce se zajebes, to ne pomeni, da te jebajo. Razumeti, kaj nekdo zeli.od tebe je prva za nekatere vecno nepremostljiva ovira, ampak brez tega ni nic. Da se naučiš poslušat v 3. razredu je to edino pravilno, kasneje je kazen za povrsnost vedno visja.
Jao meni... tole nima veze z razumevanjem, ampak z zajebavanjem. Ne nabijaj, o presvetla vseznalka.

• Haha
Reactions: AndrejEnej

jello

Guru
22. sep 2008
11.331
4.501
113
Kako pa bi ti otroke seznanil z zajebavanjem kot z izkušnjo v praksi? A s predavanjem o zajebavanju in prosojnicami?

• Ljubezen
Reactions: nacek

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.459
11.175
113
In po tem pride Ivan Cankar Na klancu in še novodobna verzija tega jamranja in naslov eseja "Zaznamovani otroci" pri maturi. In kaj čmo, drugo leto bo pa Županova Micka, pa Matiček se ženi. Življenje ni vedno fer in lahko. Zna bit pa ta naslov fejst težak za novodobne večne zmagovalce, to pa.

Naloga zgoraj ni nič posebnega, pri nas, če si znal pri taki stvari jezik stegnit in rečt, učiteljica, kako ste pa tukaj mislili ni nikoli noben, razen redkih izjem, odrekel pomoči. Če se pa z vsako tako neumnostjo tastari vžgejo je pa težava ja.