Nop.Sem pričakoval vsaj kakšno linearno enačbo.
Mama: 4*9=36
Brat: 9+4=13
V keri razred pa hodi učiteljica?Nop.
Uciteljica pravi da je mama 45.
Tudi profesor matematike je narobe zracunal.
Čak, a to so matematiko pisal al slovenščino? Trotla ki takle test zastavi je potrebno mal po zdravju vprašat, ker to je navadno j... v glavo.
AndrejD napčen naslov si dal, gre za: Jezikovna naloga iz 3 razreda ?
Jezikovno na bi veljalo sledeče:
enkrat VEČ = x + 1x
dvakrat VEČ = x + 2x
enkrat TOLIKO = x
dvakrat TOLIKO = 2x
Tole nima veze s šolo, to je jebanje, še enkrat bolj jasno zapišem. Čist enostavno. S takimi idiotizmi se ne preverja znanja ampak lovi napake. V šolo sem pa hodil dovolj in še več, da mi je to jasno.Dobro, a ste kdaj kaj v solo hodili? Poleg vsega te skusa nauciti tudi bralnega razumevanja in sledenja navodilom. S tem, da to ne pade na testu enkrat slucajno, take finte jih drilajo ze prej in ne more biti presenecenje.
Tole nima veze s šolo, to je jebanje, še enkrat bolj jasno zapišem. Čist enostavno. S takimi idiotizmi se ne preverja znanja ampak lovi napake. V šolo sem pa hodil dovolj in še več, da mi je to jasno.
Jao meni... tole nima veze z razumevanjem, ampak z zajebavanjem. Ne nabijaj, o presvetla vseznalka.Ne, to je bralno razumevanje. Ce se zajebes, to ne pomeni, da te jebajo. Razumeti, kaj nekdo zeli.od tebe je prva za nekatere vecno nepremostljiva ovira, ampak brez tega ni nic. Da se naučiš poslušat v 3. razredu je to edino pravilno, kasneje je kazen za povrsnost vedno visja.